Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, adeta bulutlarda uçuyor! Kerem Bürsin de buna katkı sağlıyor!

Hande Erçel, adeta bulutlarda uçuyor! Kerem Bürsin de buna katkı sağlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile ablası Gamze Erçel, instagram canlı yayınında buluştu.İki kardeş görüşememekten şikayetçi oldu. Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı isimli dizinin çalışmalarına başlayan Hande Erçel, yoğun bir temponun içine girdiğini anlattı. Güzel oyuncu, “Her gün çalışıyoruz, çok yoğun çalışıyoruz. Çok yakında. Çok heyecanlıyız” diye konuştu.

Hande Erçel, dizinin ne zaman yayınlanacağını kendisinin de bilmediğini ama en kısa sürede ekranda olacağını belirtti. Fotoğraf çekiminin kamera arkası görüntülerinin yayınlanmasından da mutlu olan Hande Erçel, “İnanılmaz güzel değil mi?” diye ablasına sordu.

Gamze Erçel, “Bayıldım, bu kadar güzel çıkamazdın herhalde. Diyorum ki, kardeşim diye mi bu kadar güzel geliyor. Yoksa gerçekten bu kadar güzel mi? Bayıldım, gerçekten” diye yorum yaptı.

Hande Erçel, ablasından yeğeni Aylin Mavi’nin videolarını kendisine yollamasını istedi. Erçel, “Çalışıyorum diye görememezlik yaptırma bana” dedi.

Yoğun çalışmalara başladıklarını ama her şeyin güzel gittiğini anlatan Hande Erçel, çekimlerin de güzel başladığını ve mutlu olduğunu ifade etti.

Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin’i de öven sözler söyledi. Güzel oyuncu, “İnanılmaz bir partner. Çok iyi, çok mutluyum onunla çalıştığıma” ifadesini kullandı.

Gamze Erçel de kardeşi adına mutlu olmasından memnun olduğunu belirtti.