Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada sinir krizleri geçirtti, bu kadar da haksızlık olmaz!

Zuhal Topal’la Sofrada sinir krizleri geçirtti, bu kadar da haksızlık olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında büyük haksızlık sezon finalinde yaşandı. 12 Haziran Cuma günü yarışan Roza gelin, hem güzel bir sofra hazırladı hem de çok olumlu yorumlar aldı. Kazanma konusunda bir hayli iddialı olan Rosa hanımın önüne engel koyan isim ise, kayınvalide Ayşe hanım oldu. Ayşe hanım Roza’ya 3 puan vererek kazanma umudunu adeta bitirdi.

Zuhal Topal’ın diskalifiye kuralını da işletmemesinin sonuçlarına Roza gelin katlanmak durumunda kaldı. Gülşah karşısında 4 puan geride kalan Roza gelin, haksızlığa uğradı. Zuhal Topal, önceki hafta bilerek düşük puan veren kayınvalideleri diskalifiye edeceğini söylemişti. Roza gelin de Ayşe hanımın diskalifiye edilmesi gerektiğini söyledi. Ancak Zuhal Topal hiç oralı olmadı.

Roza gelinin kayınvalidesi Fatma hanım ise yarışmadan çekilmek istediğini söyledi. Tüm bu yaşananlara kayıtsız kalan Zuhal Topal ortaya attığı diskalifiye kozunun da pek bir işe yaramadığı ortaya çıkmış oldu.

Roza gelin adeta sinir krizi geçirdi ve hakkının yenmesine büyük itirazda bulundu. Zuhal Topal, “Hiç olmadı. Büyük haksızlık yapıyorsunuz şu an” diyerek 3 puanı onaylamadı. Ancak yaşananları da sadece seyretmekle yetindi.

Zuhal Topal'la Sofrada sinir krizleri geçirtti, bu kadar da haksızlık olmaz! 7

Roza gelin finalde ise Gülşah ile son ikiye kaldı. Toplam 35 puan alabilen Roza gelin ikinci olurken, 39 puanla Gülşah 420. bölümün yani, 2. sezon finalinin kazanan ismi oldu.

İşte Roza gelinin sinir krizleri geçirdiği o anlar: