Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışması üzerek veda etti! Zuhal Topal’dan veda sözleri!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması üzerek veda etti! Zuhal Topal’dan veda sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yemek yarışmasının 2. sezonu tamamlandı. 12 Haziran Cuma akşamı Fox TV ekranında programın sezon finalinden görüntüler izleyicilerle buluştu.

2 hafta önce Zuhal Topal’ın gerçeklere aykırı davranan kayınvalideleri diskalifiye edebileceğini söylemesinin ardından puanlamalar daha iyi gerçekleşmişti. Yine bazı kayınvalidelerin yeni sisteme direndikleri de görüldü.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 420. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak veda etti. Program, özellikle ev hanımlarının yoğun şeklide izlediği bir yapımdı ve ara vermesi de birçok izleyiciyi üzdü.

12 Haziran Cuma günü yayınlanan sezon finalinde kazanan isim ise, Roza ve Gülşah arasındaki yarış sonucu belli oldu. Zuhal Topal, kazanan ismin Gülşah hanım olduğunu açıkladı. Roza toplamda 35 puan ile ikinci oldu. Gülşah hanım ise 39 puanla yarışmanın 2. sezon finalinde 15 bin TL’yi kazanan isim oldu.

Zuhal Topal, şu sözlerle veda etti: “Bu sezonun son programı ile karşınızdaydık. Zorlu bir süreçten geçtiğimiz son 2,5 – 3 ayda gerçekten de sizlerle gönül birliğimiz her zaman olduğu gibi devam etti. Sizler bizi yalnız bırakmadınız, bizler de sizi Fox ekranlarında yalnız bırakmadık. Çok teşekkür ediyoruz, ilginize ve sevginize. Bizi yine zirvelerde bıraktınız. İnşallah da kaldığımız yerden Fox ekranlarında yeni sezonda devam edeceğiz. Daha sağlıklı, daha refah günler temenni ediyorum. İnşallah bu zorlu süreç geçsin, normal hayatımıza döndüğümüzde sağlıkla, mutlulukla, yeni sezonda sizlere tekrar merhaba demek istiyoruz. Kendinize iyi bakın, sağlıklı kalın.”