Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada talihsizlik ile başladı, Zuhal Topal’ın sinirlerini bir kişi fena zıplattı!

Zuhal Topal’la Sofrada talihsizlik ile başladı, Zuhal Topal’ın sinirlerini bir kişi fena zıplattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bir hafta daha geride kaldı. Programın 410.bölümü ile haftanın finali yapıldı. 18-22 Mayıs haftası Büşra hanımın yaşadığı talihsizlik ile başladı. Çok heyecanlanan Büşra hanım, normalde böyle olmadığını ama yarışma nedeniyle heyecanlandığını ifade etti. Kendi yaptığı yemeği de beğenmeyen Büşra hanımın itirafı dikkat çekti. Büşra hanım iki yemeğinin eksik olması nedeniyle sıkıntı yaşamıştı.

Halime hanımın eksik yemeğe 5 puan vermesi ise haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Halime hanım sonraki günlerde verdiği düşük puanlarla şaşkınlık yarattı. Zuhal Topal, bu durumu anlayamadığını ifade etti ve Halime hanımın kendi gününe oynadığı düşüncesine katıldığını belirtti.

Zuhal Topal, Halime hanım ile ilgili sinirlerinin zorlandığı anlar yaşadığını da itiraf etti. Ünlü sunucunun o sözlerini videoda izleyebilirsiniz.

Berivan da yetiştirdiği yemeklerine 3 puan veren Halime hanımı eleştirdi. Halime hanımı eleştiren Berivan gelin bir hayli doluydu. Haftanın kritiğinin yapıldığı final gününde 15 bin TL’lik büyük ödülü kazanan isim de belli oldu.

33 puan elde eden Ferah hanım 15 bin TL’nin sahibi oldu ve stüdyoda büyük mutluluk yaşandı.