Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasına izleyiciden sert uyarı!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasına izleyiciden sert uyarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’ın 2 sezondur sürdürdüğü yemek programı Fox TV’de hafta içi yayınlanmaya devam ediyor.Cuma akşamları haftanın finali bölümleri artık prime-time olarak adlandırılan 20.30-22.30 arasında izleyici ile buluşuyor. Fox TV, koronavirüs günlerinde programı öne çıkartarak reytinglerini yüksek tutmayı hedefliyor.

Zuhal Topal’ın kimi zaman eğlenceli kim zaman ise izleyiciyi kızdıran sunumu dikkat çekiyor. Kayınvalideler arasındaki olaylara yeterince müdahele etmeyen ve onların münakaşa etmesine fırsat tanıyan Zuhal Topal, bazı izleyicilerden tepki alıyor.

Programın artık yemek ve lezzet yarışması olmaktan çıktığına yönelik izleyici şikayetleri sosyal medyada bir hayi arttı.Kayınvalideler arasında birbirlerine kaç puan verdikleri üzerinden ilerleyen ve yemek yarışması ile alakası olmayan bir durum yaşanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada bu boş diyaloglar üzerinden bir süre devam etse de, izleyiciler artık bu durumdan sıkıldıklarını belirten sözlerle, tepkilerini sosyal medyada dile getiriyor.

Bazı izleyici yorumları şöyle:

-Yarışmanın çoğu ‘sen şunu aldın, bunu verdin’den ibaret. Yemekle ilgili yorumlar çok azaldı. Farklı yemekler lütfen.

-Farklı bir yemek olur diye izlerdim. Diyalogları hiç izlemezdim. Bugünlerde tamamını izledim. Ne yazık ki sadece hanımların ‘sen bana … verdin, ben sana … verdim. Ekşiolmuş, tuzu yok” vs. Amaç bu muydu?

-Kayınvalidelerin oylaması gizli olmalı, yoksa bu kavga bitmez.

-Sen bana şu puanı verdin, bende sana şu puanı vereceğim yarışması. Bu yarışmanın yemekle alakası yok. Masada puandan başka bir şey konuşulmuyor. Zuhal Topal reyting diye niye böyle şeylere müsaade ediyor, anlamadım.

-Yemek programı özeliğini kaybetti bence. Nispet programı oldu…

Benzer birçok yorumu sosyal medyada siz de görebilirsiniz. İşte 15 Mayıs Cuma günü haftanın finalinde yaşananlar: