Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında şaşkına çeviren açıklama! Zuhal Topal’ın ağzı açık kaldı!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında şaşkına çeviren açıklama! Zuhal Topal’ın ağzı açık kaldı!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında yarışmacının açıklaması, izleyenleri şoke etti!
Televizyongazetesi/Detay

107. bölümü yayınlanan programda kayınvalidesi Suzan Yenen ile birlikte yarışmaya katılan gelin Filiz Çetin, Zuhal Topal’ı görmek ve yarışmada yer alabilmek için hayli radikal bir karar vermiş!

Filiz gelinin açıklaması herkesi şaşırtırken programın ilk dakikaları ise hayli eğlenceli görüntülere sahne oldu!

Topal’ın zili çalması ve kapının açılmasıyla yaşanan eğlenceli karşılama üzerine Zuhal Topal, kendini Filiz Hanım ve Suzan Hanım’ın kucağına attı. Programı izleyenler gülmekten koparken ev sahipleri Topal’ı sürükleyerek salona götürdü!

Bu arada Filiz gelinin yarışmaya katılmak için işinden istifa ettiğini öğrenen Zuhal Topal, büyük bir şok yaşadı. Filiz Hanım, “Sizi görmek programa katılmak için işimden istifa ettim” açıklamasını yaptığında Topal, şaşkınlıkla bakakaldı!

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında şaşkına çeviren açıklama! Zuhal Topal'ın ağzı açık kaldı! 8

İş yerinden izin alamayınca istifasını bastığını söyleyen Filiz gelin, ekran başındaki herkesi çok şaşırttı.

Bu duruma çok üzülen Topal, “İş çok önemli bir şey. Çok çılgınsın. Keşke yapmasaydın böyle bir şey. Kızayım mı, teşekkür mü etsem bilemedim” diyerek bu yaptığını pek doğru bulmadığını belirtti.

Kayınvalide “Bizim gelin çok çılgın. Kafasına koyduğunu yapacak” derken Filiz Hanım, durumdan hayli memnun olduğunu söyleyerek gayet mutlu olduğunu belirtti.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında şaşkına çeviren açıklama! Zuhal Topal'ın ağzı açık kaldı! 9