Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni dönem başladı!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışması, pandeni döneminde dahi yayında kalmayı sürdürdü. Sadece bayramda 1 hafta yeni bölümün yayınlanmadığı yarışma programı, 2. sezonuyla iyi reytingler almayı sürdürüyor.

Zuhal Topal’ın Yemekteyiz ile başladığı rekabette, rakibini geride bırakmasının en önemli sebeplerinden birisi kayınvalidelerin aksi tutumları, sözleri ve programda yaşanan skandallar idi. İzleyiciler her ne kadar bu tür olayları eleştirse de yine de izlemeyi sürdürdü.

Yemekteyiz ile rekabetin artık geride kaldığı bir ortamda, rakibi kalmayan Zuhal Topal’la Sofrada programında bu hafta sürpriz bir karar alınarak, diskalifiye kuralı getirildi.

Zuhal Topal, çok sert ve etkili bir açıklama yaptı. Sonrasında ise tüm kayınvalideler adeta hizaya geldi. Yarışmada puanlamalar da tamamen değişti ve daha gerçekçi puanlar geldi.

Diskalifiye kuralı ile birlikte Zuhal Topal’la Sofrada yarışma programı bambaşka bir havaya bürünmeye başladı. Artık lezzetlerin daha çok konuşulacağı, puan savaşlarının daha az yaşanacağı, daha dikkatli kayınvalidelerin olacağı yeni bir dönem başladı.

Peki Zuhal Topal hangi hallerde diskalifiye kuralını uygulayacak? İşte Zuhal Topal’ın açıklaması: “Lütfen beğendiğiniz, beğenmediğiniz yemekleri iyi tartarak, ölçerek, yorumlarınıza uygun, yorumlarınıza paralel puanlar veriniz.

Yorumlar ile puanlar birbirini tutmaz ise, kasıtlı olarak verildiğini düşünürsem, masaya şartlı oturduğunuzu hissedersem, bunu yorumlarınızla, puanlarınızla belli ederseniz, üst üste sürekli düşük puanlar kullanırsanız, genel itibariyle beğenilen masalara düşük puanlar verilir ise, diskalifiye ediyoruz.

Bunu da söylemiş olayım. Hangi gün, hangi saat olduğu önemli değil. Cuma günü de olabilir bu. Finale dakikalar kala da diskalifiye olabilirsiniz. O yüzden verdiğiniz puanlara dikkat edin.”

Programda bir hafta daha geride kaldı.5 Haziran Cuma günü yayınlanan 415.bölümde haftanın birincisi açıklandı. Tuba hanım ile Yasemin hanım, son dönemde yarışmada görülen en büyük puanları aldılar. Yasemin hanım toplam 38 puan aldı. Tuba hanım ise 39 puan ile birinciliği elde etti ve 15 bin TL’nin sahibi oldu. Programda en yüksek 41 puan verilmişti.