Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasından müjde üstüne müjde!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasından müjde üstüne müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Son 2 sezondur Fox TV ekranında farkını sergileyen Zuhal Topal, yemek yarışması ile reytingleri de salladı. Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 3. sezonu için de çalışmalar başladı..

Program için çekimlerin bu hafta içinde başladı ve Zuhal Topal, izleyicilerine sürpriz üstüne sürpriz yapıyor… Programın 3. sezonunda bazı değişiklikler olacağı ortaya çıktı.

Ünlü sunucu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla programıyla ilgili takipçilerine bilgiler verdi. “Veee yeni sezon çekimlerine başladık! Özlediniz mi?” mesajı yollayan Zuhal Topal’a izleyicilerden hem tebrik hem de uyarı vardı.

Birçok program izleyicisi kaliteli bir sezon olmasını, yemek tarifleri ve doğru eleştirilerin öne çıkmasını istiyor. Kayınvalide ve gelinlerin kavgalarının ise artık can sıktığı ve bu şekilde devam etmemesi gerektiği de takipçiler tarafından uyarı olarak belirtiliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasından müjde üstüne müjde! 7

Zuhal Topal bir başka paylaşım daha yaptı ve “Çok yakında büyük sürprizlerle geliyor” diyerek programında yenilikler olduğunun müjdesini de verdi.

Çekimlerin bir villanın bahçesinde, açık alanda yapıldığı da görüldü.