Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi daha başlamadan hatanın büyüğünü yaptı!

Zümrüdüanka dizisi daha başlamadan hatanın büyüğünü yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ceren Yılmaz’ın ağır makyajı Zümrüdüanka’nın aleyhine oldu! Zümrüdüanka dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz buluşmasını izleyeceğimiz dizi 25 Ocak Cumartesi günü Fox TV ekranında hayranlarıyla buluşacak. Alp Navruz, uzun süredir bir setten diğerine koşan ve yer aldığı her projeyi de hayranlarına sevdiren bir isim.

Ceren Yılmaz ise 2013 yılında Yağmurdan Kaçarken isimli dizide yer aldıktan sonra Filinta’da Hatice olarak göz doldurdu. Deli Gönül dizisinde Şule olarak izlediğimiz Ceren Yılmaz, şimdi ise Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterinde yer alıyor.

3 Haziran 1991 Samsun doğumlu olan Ceren Yılmaz’ın Zümrüdüanka dizisinin ilk fragmanındaki aşırı makyajlı halini görenler hem yaşlı buldu hem de Alp Navruz’a yakıştıramadı.

Zümrüdüanka dizisi daha başlamadan hatanın büyüğünü yaptı! 8

Ancak iki ünlü oyuncunun selfi çektiği anlarda paylaşılan fotoğraf ise birbirlerine aslında ne kadar yakıştıklarını ve iyi, uyumlu bir dizi çifti olabileceklerine işaretti.

Ceren Yılmaz için dizide sergilenen ağır makyajın oyuncuyu bir anlamda uyumsuz görüntüde göstermesi dizinin ilk kazası olarak da kayıtlara geçti.

Zümrüdüanka dizisi daha başlamadan hatanın büyüğünü yaptı! 9

Birçok izleyici Alp Navruz -Ceren Yılmaz uyumunu henüz hissetmemiş olsa da dizide Yılmaz’ın daha doğal haliyle yer alması ikilinin uyumuna daha çok katkı yapacaktır.

Umarız Ceren Yılmaz gibi ağır makyaja ihtiyacı olmayan genç bir oyuncuyu daha yaşlı gösterme havasından vazgeçilir.