Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisi sosyal medya taktiği başarılı!

Zümrüdüanka dizisi sosyal medya taktiği başarılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle bir süredir buluşamayan Zümrüdüanka dizisi, Ürgüp’teki çekimlerin durdurulması sonrasında şimdilerde koronavirüs salgınının hafiflemesini bekliyor. Birçok dizi seti gibi Zümrüdüanka’nın da bu sezon için yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

Ancak bu belirsizlik ortamında ilk 9 bölümü büyük beğeni toplayan dizinin hayranları için sosyal medya üzerinden farklı farklı paylaşımlarla yapıma olan ilginin azalmamasına çaba sarf ediliyor.

Bu çabalardan birisi de izleyicilere sorulan “Ona bilmediği bir şey söyle” şeklindeki paylaşım oldu. Alp Navruz’un canlandırdığı Serhat Demirkan karakterinin bilmediği ama izleyicinin bildiği konular üzerinden etkileşim oluşturuldu.

Ceren Yılmaz’ın canlandırdığı Zümrüt karakterinin Serhat’ı ne kadar çok sevdiğine yönelik birçok yorum bırakıldı. Dizinin sıkı takipçileri detaylara hakim olduklarını ve diziden verilen mesajları da yakından takip ettiklerini gösterdi.

Zümrüdüanka dizisi sosyal medya taktiği başarılı! 7

Bir takipçi, “Gülsüm’a inanmayın, sana yalan söyledi.. Zümrüt, Adil’i sevmedi. O bir tek seni sevdi. Sana çok aşık Serhat Demirkan.Sen de öyle, Affet onu o zaman” diye yazdı.

Birçok izleyicide Gülsüm’ün yalanlarına inanmaması mesajı yolladı. Zümrüt’ün Serhat’ı çok sevdiği yorumları da geldi. Ancak asıl dikkat çeken detay, çekimlerin ne zaman başlayacağıydı.İzleyiciler bu konuda sorular sordu.

Dizinin yeni bölümlerinin yayında olmadığı bu dönemde sıklıkla sosyal medyadan içerik paylaşılarak ve izleyicilerin yapımın detaylarını ne kadar bildiklerini sorgulayan sorular sorularak etkileşim güçlü tutuluyor. Zümrüdüanka dizisinin sosyal medyanın gücünden yararlandığı bu belirsizlik günleri, önemli bir çaba olarak dikkatleri çekti.

Gelen son bilgiler dizinin 20 Nisan’da sete çıkacağı yönünde. Eğer bir değişiklik olmaz ise Mayıs ayında yeni bölümleri izleyebiliriz.