Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar sosyal medya hesabı espri mi, yoksa gaf mı yaptı?

Tutunamayanlar sosyal medya hesabı espri mi, yoksa gaf mı yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Tutunamayanlar dizisi farklı konsepti ve absürd komedi özelliği ile dikkat çekiyor. Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz, Bora Akkaş ve Asuman Dabak gibi ünlü isimleri buluşturan yapım eğlenceli sahneleri ile ilgiyle izleniyor.

Dizinin 15 Nisan Salı akşamı yeni bölümünün yayınlanacağını hatırlatalım.Ayrıca TRT’nin aldığı karar üzerine sette çalışmalar durduruldu ama oyuncuların evlerinden çektiklerin videolarla yeni bölümlerin devam edeceği bilgisi de gelmişti.

Bugün Tutunamayanlar dizisinin twitter hesabından yapılan bir paylaşım ise dikkat çekti. 10 Nisan Cuma akşamı İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonu için 30 büyükşehir ve Zonguldak illerini kapsayan sokağa çıkma yasağı getirilmesi sonrasında, vatandaşlarımız ihtiyaçları için fırınlara, marketlere akın etmişti.

Vatandaşın bu tavrı eleştirilebilir, sorgulanabilir. Ancak kamu yayıncısı olan TRT1’deki bir dizinin twitter hesabından vatandaşlara yönelik çeşitli yorumların yapılmasına sebep olabilecek paylaşım yapılması ne kadar doğru?

Tutunamayanlar sosyal medya hesabı espri mi, yoksa gaf mı yaptı? 8

Bu sizce normal mi yoksa bir gaf mı? Paylaşıma yapılan yorumlarda vatandaşlara yönelik kırıcı ifadeler de görülüyor. Dizinin twitter hesabından yorumları destekleyecek ikinci bir paylaşım daha yapıldı.

Tutunamayanlar sosyal medya hesabı espri mi, yoksa gaf mı yaptı? 9

Vatandaşın vergileri ile yayın yapan TRT’nin dizisine ait resmi sosyal medya hesabından sizce vatandaşı bu şekilde eleştirmek etik ve doğru mudur?

Yorum okuyucularımızın…

Not: Tutunamayanlar sosyal medya ekibi, fotoğraftaki vatandaşın aldığı gazlı içecek ürünü yerine montaj ile çekirdek yerleştirmiştir.