Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde senaristin son saçmalığı büyük sıkıntı çıkartacak!

Zümrüdüanka dizisinde senaristin son saçmalığı büyük sıkıntı çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Zümrüdüanka’nın 22 bölümü yayınlandı. İkinci sezonu pek de iyi gitmeyen dizi, gün değiştirip de Çarşamba’ya alındıktan sonra yine durum değişmedi. Hatta dizi izleyici kaybetmeyi sürdürdü.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayından kaldırılmasının eli kulağında olarak görülüyordu. Ancak Fox TV, Son Yaz dizisi için Çocukluk’u yayından kaldırmaya karar verdi. Yani yeni bir dizi gelene kadar Zümrüdüanka’nın ekranda kalma şansı var… Ancak hikaye noktasında ise izleyiciler çok kızgın…

Önceki bölümde Hamit karakterinin harcanmasına çok içerleyen dizinin hayranları, Cihan’ın rolünün bitip de İsmail Hacıoğlu’nun ayrılışını da gördü… Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragmanda ise Zümrüt’ün kısır olduğu ve çocuğunun olmayacağı söyleniyor.

Dizi hayranları ise senaryonun geldiği noktayı “Über saçma” olarak yorumlamaya başladı. Zümrüdüanka dizisinin yeni bölüm fragmanından sonra yorum bırakan takipçiler, “İyice saçmaladılar. Her şey birden bu kadar kötü oldu. Keşke Zümrüt hamile olsa” diye yorum bıraktı.

Her defasında dizini ne kadar saçmalayabileceğini düşündüklerini de belirten dizi hayranları, sosyal medyada en çok da Alp Navruz’a üzüldüklerini belirtiyor..

“Über saçma oldu dizi. Sırf ne kadar saçmalayacaklar onu görmek için izliyorum” diye yorum bırakan bir dizi takipçisi, şaşkınlığını ifade ediyor.

Taşıyıcı annelik konusunun da gündeme getirilmesi bir başka dikkat çeken detay oldu. Türkiye’de bu durum yasal değil, senaristlerin bunu bilmiyor olması imkansız. Yani senaryo grubu hikayeyi ilginç hale getirmek ve dizinin devamını sağlamak için artık her yola başvuracak gibi gözüküyor.

Ancak Zümrüdüanka dizisinde taşıyıcı annelik meselesinin açılması aslında pandoranın kutusunun da açılması anlamı taşıyor. Senaristler, böyle hassas bir konuda nasıl olur da böyle pervasız bir görüntü çizer, gerçekten anlamak mümkün değil.