Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka dizisinde taşlar yerinden oynadı bir kere!

Zümrüdüanka dizisinde taşlar yerinden oynadı bir kere!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Zümrüdüanka dizisinin ilk sezonu başarıyla tamamlandı. Pandemi arasından 5 ay sonra dizi yeniden ekrana dönüş yaptı. Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun katılması ile birlikte hikayede önemli değişikler yaşandı. Deniz ve Cihan karakterleri ile diziye renk katan ikili, hikayenin yönünü de bir hayli değiştirdi. Kimi izleyiciler bu durumdan rahatsızlıklarını sosyal medyada yazarken, kimileri ise daha heyecanlı olduğu düşüncesinde. Peki Zümrüdüanka dizisinin 11. yeni bölümünde neler yaşanacak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolündeki dizinin yeni bölümünden detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Zümrüt’ün gözlerini açmasıyla, Serhat yeniden can bulur. Ancak Serhat’ın sınavı da henüz başlamaktadır. Vaktiyle Zümrüt’ü neyle sınadıysa, şimdi de kendisi aynı şekilde sınanacaktır. Üstelik Serhat, Zümrüt’ün yeniden ellerinden kayıp gitmemesi için, çok daha dikkatli olmak zorundadır.

Zümrüdüanka dizisinde taşlar yerinden oynadı bir kere! 9

Suhandan, çok zor bir anında Deniz’e ulaşır. Deniz, Suhandan’a yardım için elini uzattığında, geçmişiyle de acı bir şekilde yüzleşecektir. Serhat ve Deniz, Işık’ın velayetini alabilmek için harekete geçerler. Ancak Cihan’ın da kızından vazgeçmeye niyeti yoktur. İki taraf arasındaki savaş, git gide yükselmektedir.

Zümrüdüanka dizisinde taşlar yerinden oynadı bir kere! 10

Serhat, Zümrüt olmadan geçirdiği ayların acısını çıkarmak istercesine, sevdiği kadını aşkla sarıp sarmalar. Ancak Cihan’ın konağa beklenmedik ziyareti, taşları yerinden oynatacak ve Zümrüt’le Serhat, yeni bir fırtınanın ortasında kalacaklardır.

Zümrüdüanka dizisinde taşlar yerinden oynadı bir kere! 11

Aşk, her sınavdan galip çıkmaya yetecek midir? Zümrüdüanka dizisinin 11.yeni bölümü 19 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle Fox TV’de buluşacak. Yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Aşağıdaki fragmandan görüntüleri izleyebilirsiniz.