Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’den ilk buluşma! Seni Çok Bekledim heyecan yarattı!

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’den ilk buluşma! Seni Çok Bekledim heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun belki de en merak edilen dizi çifti ilk kez buluştu… İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz, yeni dizileri için çalışmalara başladı.. Seni Çok Bekledim isimli dizinin okuma provaları için ekip ilk kez bir araya geldi. Provalardan fotoğraflar da sosyal medyaya yansıdı…

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin yeni başlangıcının güzel olmasını dileyen hayranları Seni Çok Bekledim dizisini çok merak ediyor. Özcan Deniz, projede sadece başrol oyuncusu değil, aynı zamanda işi sırtlayan kişi… İstanbullu Gelin dizisinden sonra ünlü oyuncunun hayranları da merakla bu diziyi bekliyordu.

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'den ilk buluşma! Seni Çok Bekledim heyecan yarattı! 9

Sen Anlat Karadeniz ile büyük bir çıkış yakalayan İrem Helvacıoğlu hayranları da yeni karakterini ve performansını heyecanla beklemeye başladı. Okuma provalarından bir süre sonra ekip sette çekimlere başlayacak. Dizinin Ekim sonu ve Kasım ayı içinde ekranda olabileceği tahmin ediliyor.

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'den ilk buluşma! Seni Çok Bekledim heyecan yarattı! 10

Güçlü bir oyuncu kadrosunun yer aldığı dizinin yönetmenliği Şahin Altuğ yapıyor.. İşte Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosu:

“Ahmet Mekin, Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, İlhan Şen, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan, Sibel Şişman ve Hakan Ummak.”

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'den ilk buluşma! Seni Çok Bekledim heyecan yarattı! 11