Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde yeni dönem başlıyor, her şey sil baştan değişiyor!

Zümrüdüanka dizisinde yeni dönem başlıyor, her şey sil baştan değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonunun ilk sezondan çok farklı olacağının mesajları fragmanlar ile ve yapılan oyuncu transferleri ile verildi… İlk 9 bölümü büyük beğeni toplayan dizi, araya giren pandemi süreci nedeniyle 5 aydır hayranlarından uzaktaydı… Bu süreçte hem hikayede önemli bir toparlanma sağlandı hem de yeni hikayeye uygun iki önemli isim transfer edildi.

İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu ile birlikte Zümrüdüanka dizisinin yeni sezonu bambaşka olacak. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizide hikayede de önemli değişimler var… Ceren Yılmaz’ın canlandırdığı Zümrüt’ün kaza geçirmesi ve sonrasında yaşanacaklar da heyecanla bekleniyor. Peki 10. yeni bölümde neler olacak. İşte dizinin yeni bölümünden önemli detaylar:

Demirkan Konağı’nda, yepyeni bir dönem başlamıştır. Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda yeni hayatına alışıp, acılarıyla başa çıkmaya çalışır. Ama sevdiği kadın olmadan nefes almak; Serhat’ın bugüne kadar verdiği, en büyük sınavıdır.

Zümrüdüanka dizisinde yeni dönem başlıyor, her şey sil baştan değişiyor! 10

Serhat, Zümrüt’ü kendisinden çalan kişinin peşindedir. Ancak, Abbas ve Azimet’in de Serhat için başka planları vardır. Serhat’ın gerçeği öğrenmesine engel olmak için, geçmiş defterleri açarlar. Ancak eski hesaplar açıldığında, konakta yepyeni bir devir başlayacak ve hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır.

Zümrüdüanka dizisinde yeni dönem başlıyor, her şey sil baştan değişiyor! 11

Suhandan, Özgüç Konağı’ndaki yaşantısına devam ederken, tüm şartlara rağmen ayakta kalmaya çalışır. Hamit’in Suhandan’a olan ilgisi günden güne artarken, Canan’ın da rahat durmaya niyeti yoktur. Serhat, hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı öğrenir. Bu sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte, önemli bir yol ayrımına gelir. Vermesi gereken kararla; sadece kendisinin değil, tüm konağın kaderini değiştirecektir.

Zümrüdüanka dizisinde yeni dönem başlıyor, her şey sil baştan değişiyor! 12

Azimet ve Abbas’ın planı, işleyecek midir? Serhat, Zümrüt’ün yokluğunda küllerinden yeniden doğabilecek midir?