Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi başlıyor! Onur Saylak’ın diziye gelişi şaşırtıcı olacak!

Babil dizisi başlıyor! Onur Saylak’ın diziye gelişi şaşırtıcı olacak!

tarafından ker_def

Babil dizisi ikinci sezonuna başlıyor… 11 Eylül Cuma yani bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranında dizinin 11. yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Dizideki en büyük değişiklik Egemen karakterinde yaşandı. Ozan Güven’in ayrılığının ardından Onur Saylak gibi çok etkili bir isim kadroya dahil oldu. Bu değişiklik ekrana olumlu mu yansıyacak, yoksa izleyiciler Ozan Güven’i arayacak mı bilinmiyor…

Onur Saylak her ne kadar her karakteri yükselten bir isim olsa da alışkanlık yapan bir Ozan Güven, performansı da vardı. Bakalım Babil hayranları bu değişikliği ekranda nasıl karşılaşacak?Peki dizinin 11. yeni bölümünde neler yaşanacak? 10 bölümlük ilk sezon pandemi nedeniyle ara vermek durumunda kalmıştı. Şimdi ise hikayede bazı değişiklikler ile birlikte Babil’de yeni bir sürüven başlıyor.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisi ikinci sezonunun ilk bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Babil dizisi başlıyor! Onur Saylak'ın diziye gelişi şaşırtıcı olacak! 7

Halit Ergenç’in İrfan karakteriyle izleyiciyle buluştuğu, başrollerinde Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak’ın yer aldığı Babil dizisi iddialı kadrosu ve sürükleyiciyi hikayesiyle bu akşam saat 20.00’de Star’da…

HERKES KALBİNİ ELİNE ALDI

İlk sezonda izleyicisinin merakla beklediği birçok sorunun cevaplarının verileceği yeni sezonun ilk bölümünde parayı, yatırımları, vergileri, borçları, alacak verecekleri kolaylıkla hesaplayabilen İrfan’ın tek bir şeyi hesap edemediğiyle yüzleşeceğiz, insanın zaaflarıyla. Oğlunun hayatını kurtarmak için girdiği karanlık yol şimdi, kendini ve tanıdığı herkesi uçuruma sürüklüyor.

Herkes kalbini eline aldı. İlay, İrfan için son şansını deniyor, Egemen Eda için. İrfan Ayşe’yle hiç hesaplayamadığı başka bir denklemde. Süleyman bir kere daha İrfan’la karşı karşıya… Bu defa İlay için.