Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinin perde arkası büyük heyecan yaşattı!

Zümrüdüanka dizisinin perde arkası büyük heyecan yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinde başrollerde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ile Selim Bayraktar yer alıyor.. Ürgüp’te çekilen dizinin setinde şimdilerde çalışma yok… Setin gelecek hafta bir araya gelerek çalışmalara başlayabileceği yönünde bazı iddialar da vardı.

Zümrüdüanka dizisini özleyen hayranlar ise şimdilerde büyük burukluk yaşıyor. Serhat ile Zümrüt’ün hikayesine doyamadan ekrandan gitmesinden rahatsız olan büyük bir izleyici kitlesi var. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süre daha beklemek durumunda olan izleyiciler bugün sosyal medyadan paylaşılan kamera arkası görüntülerle adeta mest oldu.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın setteki halleri, uyumlarının da gayet iyi olduğunu anlatıyordu. Uzun süredir Zümrüdüanka özlemi çeken dizi hayranları için bu görüntüler çok iyi geldi.

Yeni bölümün özlemle beklendiği yorumlara yansırken, “Zümrüt ve Serhat’ın sahnelerini özledim. Ne olur yayınlansın artık Zümrüdüanka” diyen birçok dizi fanı vardı. İşte Zümrüdüanka dizisinin kamera arkasından görüntüler: