Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal’ın içi içine sığmıyor, büyük bir özlemi var!

Deniz Baysal’ın içi içine sığmıyor, büyük bir özlemi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Deniz Baysal korona günlerinde bebek özlemi yaşıyor! Ünlü oyuncu Deniz Baysal 3 yıllık aşkın ardından geçtiğimiz Eylül ayında Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evlenmişti. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay bir röportajında bebek konusuna henüz erken olduğunu, şu aşamada böyle bir düşüncelerinin olmadığını söylemişti.

Ancak oyuncunun özlediği bir bebek var. Çünkü kendisi aynı zamanda teyze…14 Nisan 2016 tarihinde dünyaya gelen yeğeni Pera’yı çok özleyen oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duygularını ifade etti.

Deniz Baysal, kardeşleri konusunda Hürriyet’teki röportajında şunları söylemişti: “Annemin ilk eşinden bir ablam, babamın ilk eşinden başka bir ablam var. Sonra anne-babam evleniyor, ben oluyorum. Yani hem tek çocuğum, hem üç kardeşiz.”

Hizmetçiler dizisinin Ela’sı olarak en son ekranda görünen Deniz Baysal, teyzeliği çok sevdi ve Pera bebeğe olan özlemini de şu sözlerle dile getirdi:

#140416 Dün gibi seni ilk gördüğüm an Pera’m … Mis kokulu fındığım seni çok özledim. Keşke yanında olabilseydim. Seni çok seviyorum. Hepiniz burnumda tütüyorsunuz. Teyzen hep arkanda olacak minik kuzum… İyi ki doğdun Pera…

Deniz Baysal'ın içi içine sığmıyor, büyük bir özlemi var! 7