Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinin Zümrüt’ü Ceren Yılmaz, ‘acıların kadını’ oldu!

Zümrüdüanka dizisinin Zümrüt’ü Ceren Yılmaz, ‘acıların kadını’ oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde ikinci sezon bir hayli hareketli devam ediyor. Diziye katılan Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı karakterler ile birlikte hikaye farklı bir yöne doğru savruldu. Bu durum da heyecanlı bölümlerin birbirini takip etmesini sağlıyor.

Cihan karakterinde İsmail Hacıoğlu her geçen hafta diziye ağırlığını koymaya başladı. Gökçe Eyüboğlu işini yapsa da izleyici canlandırdığı Deniz karakterinden pek haz etmedi… Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı Zümrüdüanka dizisinin ilk 11 bölümü yayınlandı.

26 Eylül Cumartesi akşamı dizinin 12. yeni bölümü ekrana gelecek. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Cihan, kızı Işık’ı Serhat’ın elinden almak için her yolu deniyor ve bırakacak gibi de değil. Ancak Cihan, hedefine ulaşamadan engelleniyor.

Zümrüt ise Serhat’a yalanlarının hesabını soruyor. Deniz ise Zümrüt’e bir oyun mu oynuyor, izleyiciler merakla yeni bölümü bekliyor. İzleyiciler, “Allah aşkına Serhat, artık Zümrüt’e acı çektirme” diye yorumlarda bulundu.

Zümrüt’ün acıların kadını pozisyonuna düşmeye başlaması da izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor. Bir dizi hayranı, “Serhat sal şu kızı artık, acıların kadını olacak yakında Zümrüt” diye yorum yaptı.

Zümrüt’ün Serhat’ın onu boşadığını öğrendikten sonra ne yapacağı da heyecanı artıran bir başka unsur olacak.

İşte Zümrüdüanka dizisinin 12.bölümünden ilk fragman: