Ana sayfa Güncel Haberler Zümrüdüanka heyecanı sosyal medyada patlama yaptı!

Zümrüdüanka heyecanı sosyal medyada patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTv ekranında 15 Şubat Cumartesi akşamı Zümrüdüanka dizisinin 4.bölümü izleyicilerle buluştu.Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümü ekrandayken, sosyal medyada da büyük bir çalkantı yaşandı.#gizliaşk etiketi üzerinden binlerce paylaşım yapıldı.

İzleyiciler diziyle ilgili pozitif yorumları ile dikkat çekti. Reytingleriyle zaten başarısını kanıtlayan Zümrüdüanka, bir kez daha sosyal medyanın gündemini belirleyen yapım oldu. Bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekici: “Yönetmenim eline, emeğine, yüreğine sağlık bir güzel bölümü daha geri de bıraktık.”

İzleyiciler iltifatları ile diziden memnuniyetlerini sosyal medyada dile getirmeye devam ediyor. Elimi Bırakma dizisinden hemen sonra Zümrüdüanka’ya başlayan Alp Navruz’a da hayranlarından yoğun ilgi devam ediyor. “Her bölüm oyunculuk dersi veriyorsun” diye yorum bırakan izleyiciler Navruz’un performansından çok memnun.

Ceren Yılmaz’a büyük eleştiriler vardı ama artık Zümrüt karakteri izleyicilerin kalbine işlemeye başladı. Bu eleştiriler de artık çok azaldı.

Bir izleyici, “Zümrüt’ün güçlü duruşunu, vazgeçmemesini, kalbinde herkes için sevgi olmasını seviyorum. Sesinin daha çok çıkmasını, onu şimdikinden daha güçlü görmeyi de istiyorum. Serhat’ın ördüğü duvarları birbir yıksın. Serhat’a ne kadar yanıldığını göstersin” diyerek senaryoya ne kadar bağlandığını ifade etti.

Selim Bayraktar’ın canlandırdığı Abbas ise herkesin nefret ettiği karakter. Bayraktar,yine bir dizide kötü adam olup herkesine de kendisine hayran bırakmayı başardı. Zümrüdüanka hem senaryosu hem oyunculukları hem reytingleri hem de yarattığı etki ile 2020 yılının en başarılı yapımlarından birisi olmayı hak ediyor.