Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı isteği gerçekleşti!

İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı isteği gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı, 38. bölümüyle dün akşam ekranda yer aldı. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin eğlenceli hikayesi izleyicileri ekranda tutmaya devam ediyor.

Total grubunda çok iyi oranlar elde eden dizi, 7’li reytinglere doğru bir sıçrama yaptı. İsmail Demirci’nin arzusu da böylelikle tutmuş oldu. Ünlü oyuncu, dizinin yeni bölümü öncesinde instagram hesabından paylaşım yaptı.

Eğlenceli paylaşımları ile hayranlarının beğenisini kazanan Demirci, bu sefer de şöyle bir not ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı: “Iron man setinden bir kare. / Havada durdum şahitlerim var. Kuzey yıldızı uçmalı bölümüyle bu akşam 20:00 ‘da!”

İsmail Demirci'nin Kuzey Yıldızı isteği gerçekleşti! 7

“Kuzey yıldızı uçmalı” ifadesi ile takipçilerinden destek isteyen oyuncunun bu isteği de tutmuş oldu. Dizi, total grubunda gerçekten uçtu ve gün birincisi olarak da tüm ekibe moral geldi…

Cumartesi akşamları artık TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisi ile rekabet halindeki Kuzey Yıldızı, hem AB hem de ABC1 gruplarında rakibinin gerisinde bulunuyor. Ancak total grubunda dizi günün en çok izlenen yapımı olmayı başarıyor. Bu başarıda İsmail Demirci’nin de üstün çabasını hatırlatmak yanlış olmayacaktır.