Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka’da her şey güzel, can sıkan tek bir mesele var!

Zümrüdüanka’da her şey güzel, can sıkan tek bir mesele var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTV’nin sevlien yeni dizisi Zümrüdüanka, 29 Şubat Cumartesi akşamı 6. bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Selim Bayraktar’ın Abbas karakteri ile harikalar yarattığı dizide Alp Navruz ile Ceren Yılmaz uyumu da diziyi yükselten bir diğer etken olarak göze çarpıyor. Reytinglerin iyi gitmesi de dizi için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu.

Kapakdokya’nın masalsı dünyasında çekilen dizide en önemli sorun bölgenin aşırı derecede soğuk olması. Tüm oyuncular aynı konudan dert yanıyor ve -20’lere kadar varabilen soğuk hava nedeniyle de büyük zorluk yaşıyor.

6. bölümde “Fazla naz aşık usandırır” sözünü Serhat Demirkan haklı çıkartacağa benziyor. Zümrüt’ün artık sabrı kalmadı. Yüzüğü Serhat’a verip ‘Ben sadece beni sev istemiştim” diyerek gidiyor. Ceren Yılmaz da rolüne iyi oturdu ve ilk bölümlerdeki eleştirilerin yerini iltifatlar aldı.

İzleyiciler yapımın kendisini bozmadan devam etmesini ve çok başarılı bulduklarını belirten yorumlarıyla desteklerini sergiliyor. İşte 6.bölümden 1. fragman: