Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın Suhandan’ı Pelin Abay yepyeni bir diziyle geliyor! Bu kez başrolde!

Zümrüdüanka’nın Suhandan’ı Pelin Abay yepyeni bir diziyle geliyor! Bu kez başrolde!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yepyeni bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. TRT 1 için çekilecek komedi türündeki dizi Dünya Hali’nin başrol oyuncuları da belli oldu.

Son olarak Tutunamayanlar ve Dengi Dengine gibi dizilerde yönetmen ve senarist olarak yer alan Osman Nail Doğan, Dünya Hali dizisinin yönetmenliğini üstlenecek. Neden Film tarafından çekilecek dizinin senaryosu, aynı zamanda yönetmeni olan Osman Nail Doğan, Murat Kaman ve İdris Meydi tarafından yazılacak.

Dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. Dünya Hali’nin başrollerinde genç oyuncular Pelin Abay ve Caner Şahin üstlenecek.

Zümrüdüanka'nın Suhandan'ı Pelin Abay yepyeni bir diziyle geliyor! Bu kez başrolde! 9

Fox TV’de bir süre önce yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde canlandırdığı Suhandan Demirkan karakterini canlandırırken gösterdiği performansla dikkatleri çeken Pelin Abay bu kez başrolde yer alacak. 1993 doğumlu olan ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan genç oyuncu daha önce Vatanım Sensin ve Gülizar dizilerinde rol almıştı. 2017’de, Martı oyunundaki performansıyla İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri’nde “İsmet Küntay Özendirme Ödülü”ne layık görülmüştü.

Zümrüdüanka'nın Suhandan'ı Pelin Abay yepyeni bir diziyle geliyor! Bu kez başrolde! 10

29 yaşındaki Caner Şahin ise bugüne kadar Babam ve Ailesi, Tutsak, Kardeşler, Nefes Nefese ve Kuzgun dizilerinde rol aldı. Şahin’i son olarak Seni Çok Bekledim dizisinde Selahattin karakterinde izlemiştik.

Henüz konusuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmayan dizi romantik komedi olacak. Çekimlerine çok yakında başlanması bekleniyor.