Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın Sadi’si Doğduğun Ev Kaderindir’e can yakmaya geldi!

Kırmızı Oda’nın Sadi’si Doğduğun Ev Kaderindir’e can yakmaya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir ekranda önemli bir performans ortaya koyuyor. Ancak dizinin reytingleri son dönemde düşmeye başladı. Hatta Masumiyet dizisine izleyici kaptırmakta olduğu da gözleniyor. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 37. bölümünde çok önemli gelişmeler olacak.

Dizinin son dönemdeki düşüşüne bir çare olur mu bilinmez ama Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteri ile bu hafta konuk oyuncu olarak hikayede yerini alacak. Bu sezonun başında da Demet Özdemir, Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor hanımın konuğu olarak, Kırmızı Oda dizisinde Zeynep karakteri ile görünmüştü.

Şimdi iki dizi arasında yeniden bir geçişkenlik oluşturuldu ve Erkan Petekkaya da ilgi duyulan Sadi karakteri ile dizinin hikayesinde yerini alacak. Hakan Salınmış’ın canlandırdığı Ali Rıza karakterinin eski bir arkadaşı olarak hikayeye gelen Sadi, ailenin başını dertten kurtarmaya çaba harcayacak.

Mehdi’nin Zeynep,Barış ve tüm aileyi ateşin içine atmasının ardından bakalım Sadi ne yaparak onları kurtaracak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 37.bölüm fragmanında Erkan Petekkaya da göründü…

Ancak dizinin 37. bölüm fragmanı yayınlandıktan kısa bir süre sonra sosyal platformlardan silindi. Yeniden yayınlanır ise haberimizde yer vereceğiz.

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Doğduğun Ev Kaderindir'e can yakmaya geldi! 7