Ana sayfa Foto Galeri Başak Parlak’ın katlanamadığı adamlar!

Başak Parlak’ın katlanamadığı adamlar!

tarafından ker_def

basakparlak

Ço­cuk­luk ha­ya­li­niz ney­di?

Ba­na psi­ki­yatr ha­va­lı ge­li­yor­du. Ka­rar aşa­ma­sı­na gel­me­den oyun­cu­lu­ğa baş­la­mış ve bu­nun mes­le­ğim ola­ca­ğı­na ka­rar ver­miştim.

Üç kol­dan ge­li­yor­su­nuz, yo­ğun tem­po­dan kork­mu­yor mu­su­nuz?

Kö­rü kö­rü­ne gö­zü­mü kör edip bu iş­le­rin içi­ne gir­di­ğim için bir sı­kın­tı duy­mu­yo­rum. Bi­raz bö­lü­nü­yo­rum ama çok ke­yif­li bir yo­ğun­luk. Ben çok şans­lı­yım. Sev­di­ğim işi ya­pı­yo­rum ve üs­tü­ne pa­ra ve­ri­yor­lar.

Si­ne­ma, ti­yat­ro, di­zi, en çok han­gi­sin­den haz alı­yor­su­nuz?

Hep­si­nin fark­lı yer­le­ri var. Sah­ne­de ol­mak hep­sin­den çok baş­ka. Se­yir­ciy­le di­rekt te­mas ku­ra­bi­li­yorsunuz ve on­lar­dan tep­ki al­mak en en­te­re­san bul­du­ğum sa­nat. Ka­me­ra önü oyun­cu­lu­ğu da baş­ka bir hi­ka­ye. Di­zi çek­mek çok he­ye­can­lı. Be­yaz­per­de­de ken­di­ni gör­mek ise çok gu­rur ve­ri­ci bir du­rum.

‘Kış Gü­ne­şi’ di­zi­sin­de­ki ka­rak­te­ri­niz­den bi­raz ipucu ve­rir­mi­si­niz?

Se­da’yı oy­nu­yo­rum. Ka­ri­ye­rin­de üst sı­ra­la­ra çık­mış mo­da ta­sa­rım­cı­sı bir kız. Çok hırs­lı, tu­tu­ğu­nu ko­pa­ran, he­def­le­di­ği şe­ye ulaş­mak için her şe­yi gö­ze ala­bi­len çok di­şi bir kız. Ben­den çok fark­lı bir ka­rak­ter. Bu yüz­den ka­rak­te­ri çı­kar­tır­ken çok zor­lan­dım.