Ana sayfa Dizi Haberleri Hatırla Gönül dizisinde öfke tohumları ekildi

Hatırla Gönül dizisinde öfke tohumları ekildi

tarafından ker_def

hatirla-gonul-6

Tekin, içindeki canavarı ortaya çıkarana kadar kusursuz bir adam portresi çiziyordu, bunu hep söylüyorum. Fakat yaptıklarını gördükten sonra Tekin’e hiçbir şey olmamış gibi şans vermek, nereden baksan mantıksız. Tekin tek bir hata yapmadı, her karşılaşmada hatalar zincirine bir yenisini ekledi. Eklemeye de devam edecek. Ee nasıl güvenebiliriz Tekin’e?

Tekin güven vermiyor ama Yusuf da ondan çok farklı değil. Yusuf’ta rahatsız edici bir şeyler var. Ve bu rahatsızlığı Gönül, Kürşat’ın kızı olmasaydı da hissedecektim. Çünkü adam hala kara kutu! Gönül için silahı bırakması, ona zarar vermemek için uzaklaşmak istemesi onu bir adım öne çıkarsa da hala güven vermiyor. Birini seçmek zorunda kalsam, henüz fiziksel bir zarar vermemesinden ötürü Yusuf’u seçerim ama yine de bu ona güvendiğim anlamına gelmez. Bu konuda çok karışığım sevgili okur, çok.

Normalde yazımı bitirmeden fragmanı izlemiyorum. Ama bölüm finalinin şokuyla kanalı değiştiremedim, izlemek zorunda kaldım. ‘O nasıl bir fragman!’ tepkisini gösterdim ve iyice gerildim. Gelecek bölümde ortalık iyice karışacak, Yusuf’un babası da hikayeye dahil olacak. Fakat bir hafta nasıl geçecek, işte onu bilemiyorum.

Bölümün ilk yarısında sıkılsam da ikinci yarısında kat kat keyif aldım. Hele hele son sahne harikaydı! Emeği geçen herkese teşekkürler, umarım yarın reyting listesinde de güzel bir yer buluruz.

Siz Hatırla Gönül’ün 4.bölümüyle ilgili neler düşünüyorsunuz? Yazın, konuşalım, tartışalım.

Merve Yıldırım – Ranini.tv