Ana sayfa Dizi Haberleri İki Yabancı dizisi 88. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor

İki Yabancı dizisi 88. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

27 Mayıs 2017 Cumartesi günü yayınlanacak 88.bölümde neler olacak?

SARAS OKULU KAPANMAKTAN KURTARIR
Kanal 7’nin sevilen dizisi İki Yabancı’nın bu bölümünde Saras okula kurduğu kamera düzeneği ile asıl suçlunun kim olduğunu bulur. Okulu kapanmaktan kurtaran Saras, Kumud’un kalbini bir kez daha kazanır.
88.Bölüm
Okuldaki yemeklerden zehirlenen çocukların ailesi çok öfkelidir. Yapılan şikayetler neticesinde okula müfettiş gelir. Saras, okula gelen yiyecekleri kimin değiştirdiğini bulur. Okul müdürünün gizlice kaliteli malları sattığını kanıtlayan Saras, okulun kapanmasına engel olur. Danny ve Kabir’in desteği ile çocukların tekrar okullarına dönmesini sağlar. Okulu kapanmaktan kurtaran Saras, Kumud’u alıp Mumbai’ye döner. Anuş’un tavırlarından hoşlanmayan Kanbir, ondan uzak durmaya çalışır.
Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı hafta sonu saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.
****
SARAS VE KUMUD’UN UNUTULMAZ AŞKI
Dizide birbirinin ruh ikizi olan ancak kader ve geleneklerden dolayı bir araya gelemeyen Saras ve Kumud’un iniş ve çıkışlarla dolu aşk öyküsünü anlatılıyor.
Ülkenin önemli aristokrat ailelerinden birine mensup olan Saras’ın orta sınıf bir ailenin eğitimli ve kültürlü kızı Kumud ile görücü usulüyle tanıştırılması ile başlayan olaylar zamanla aşk ve kalp kırıklıkları ile dolu bir hikâyeye dönüşüyor. Tanıştıktan kısa bir süre sonra nişanlanan ikili çok geçmeden hayata çok farklı kutuplardan baktıklarını anlarlar. Saras, Kumud’un ailesinde ve çevresinde yaşayacağı zorlukları umursamadan ondan ayrılmak istediğini söyler. Bir başına kalan Kumud ise ailesi için mantık evliliği yapmaya karar verir. Çok geçmeden Saras büyük bir hata yaptığını fark eder ve Kumud ile yeniden bir araya gelmek ister ancak ikilinin karşısında hesaba katmadıkları başka engeller çıkacaktır. Saras ve Kumud her defasında ne kadar birbirlerinden uzaklaşmayı deneseler de hayat onları hep bir araya getirecektir.
Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı hafta sonu saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.