Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kısmetse Olur’un heyecan dolu finalinde bakın eve kim veda etti

Kısmetse Olur’un heyecan dolu finalinde bakın eve kim veda etti

tarafından ker_def

Kısmetse Olur Kim Elendi? – 6 Mayıs Cumartesi –

Kısmetse Olur oldukça heyecanlı bir haftanın finali ile ekranlara geldi. Her Pazar eleme heyecanı yaşanan Kısmetse Olur da bu hafta eve kim veda etti? Hangi adaylar halk oylamasında birinci oldu? Kimler çek kazandı? Kısmetse Olur’da yaşananlar…

Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Neler Yaşandı?
Gecikmeli olarak ekrana gelen Kısmetse Olur haftanın finali özel bölümde programa veda eden isimler ise Seda Akgül tarafından açıklandı. Oldukça gergin dakikaların yaşandığı Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşananlar ve eleme gecesinde evde çıkan tartışmalar…
Kısmetse Olur haftanın finali yüksek gerilimli olarak ekrana geldi. Enes programa yeni katılmasına rağmen bir gelin adayına talip oldu. Enes gelin adaylarından Gamze’ye aday olarak görüşmek istese de Gamze olumsuz yanıt verdi. Enes bu duruma üzülürken Gamze’nin evdekiler ile tartışmalarından ve hal hareketlerinden sonra bu ilişkinin iyi ki olmadığını söyledi. Bu düşüncesini de ; “Ben Gamze’nin egosunu tatmin edemem’’ diyerek belirtti.

Emre ise programa döndüğünden beri ona büyük bir baskı olduğunu ve bu baskıdan çok bunaldığını söyledi. Emre için söylenen Adnan’ın yerini alacak laflarını da gündeme geldiğinde ortam iyice gerildi. Bu gergin ortamda Emre ise ‘’Ben bu evde ilk defa bu kadar ağır tahrik görüyorum” diyerek yaşananlara isyan etti.

Onur Mu Yoksa Gamze Mi Elendi?
Kısmetse Olur haftanın finalinde birinciler de belli oldu. Kısmetse Olur takipçilerinin oyları ile belirlenen haftanın en çok sevilen adayları Didem ve Emre oldu.
Elenmesi yönünde isimleri çıkan adaylar ise Onur ve Gamze oldu. Bu iki aday arasından da Gamze Göktürk eve veda eden isim oldu.