Ana sayfa Kadın Haberleri Mahallenin Muhtarları’ndaki Zekiye’den Mucize Doktor’daki Açelya’ya; Hayal Köseoğlu çok değişti!

Mahallenin Muhtarları’ndaki Zekiye’den Mucize Doktor’daki Açelya’ya; Hayal Köseoğlu çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor’dan sonra sosyal medyada olay oldu! Fox TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren isim Hayal Köseoğlu…

Ünlü oyuncu, reyting rekorları kıran dizide yan rolde…Çok fazla sahnesi olmasa da Hayal Köseoğlu, dikkat çeken bir performansa sahip. Sosyal medyada da güzelliğini sergileyen oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mest etmekte.

Mahallenin Muhtarları'ndaki Zekiye'den Mucize Doktor'daki Açelya'ya; Hayal Köseoğlu çok değişti! 11

Özel pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerinden büyük destek görüyor. “Hayal falan değil, gerçeğin ta kendisi” şeklinde yorumlar alan ünlü oyuncunun pozlarına binlerce de beğeni yapılmakta.

Nadiren seksi pozlar veren ünlü oyuncu, kariyerinde çok iddialı projelerde yer aldı. 26Mayıs 1992 doğumlu olan Köseoğlu, 4 yaşındayken Mahallenin Muhtarları dizisindeki Zekiye olarak ekran kariyerine başladı.

Mahallenin Muhtarları'ndaki Zekiye'den Mucize Doktor'daki Açelya'ya; Hayal Köseoğlu çok değişti! 12

Hayal Köseoğlu, Ruhsar isimli dizide de boy göstermişti.

Aşk-ı Memnu’da Pelin olarak izlediğimiz oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Nilüfer Hatun’a hayat verdi.Arkadaşlar İyidir dizisinin Merve’si olarak 2016 yılında ekrandaydı.

Mahallenin Muhtarları'ndaki Zekiye'den Mucize Doktor'daki Açelya'ya; Hayal Köseoğlu çok değişti! 13

Köseoğlu, İstanbullu Gelin dizisinde ise Zeynep Gürsoy olarak izleyicilerin karşısına geçti.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Derya olarak izlediğimiz Köseoğlu,2019-2020 sezonuna damga vuran Mucize Doktor dizisinde ise Açelya olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Mahallenin Muhtarları'ndaki Zekiye'den Mucize Doktor'daki Açelya'ya; Hayal Köseoğlu çok değişti! 14

4 yaşından bugüne tam 23 yıldır ekran kariyeri bulunan 27 yaşındaki oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla geçmişten bu güne ne kadar değiştiğini de sergilemekte.

Mahallenin Muhtarları'ndaki Zekiye'den Mucize Doktor'daki Açelya'ya; Hayal Köseoğlu çok değişti! 15