Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Seher’i dövdüğü sahne Selin Yeninci için çok özel!

Bir Zamanlar Çukurova’da Seher’i dövdüğü sahne Selin Yeninci için çok özel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Yeninci, duygularını Dizi TV programına döktü. Oyuncu, dizide en beğendiği ve unutamadığı sahnelere değindi.

Başarılı performansı ile göz dolduran Yeninci, en sevdiği sahnenin Ebru Ünlü’nün canlandırdığı Seher’i dövdüğü sahne olduğunu anlattı.

Yeninci, “Belki de tepkilerle. Belki de çekerken ki o yaratımın hazzı ile hep birlikte yaptığımız, Seher’i dövdüğüm sahneyi seviyorum. Belki de o durumu çok içselleştirdiğimden. Sahneyi sevdim ben bir kere…” açıklamasında bulundu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Seher'i dövdüğü sahne Selin Yeninci için çok özel! 7

Saniye’nin bebeğinin olmamasının kendisini de olumsuz yönde etkilediğini ifade eden oyuncu, “Bebeğinin olmaması ile ilgili “Allah’ım ne olursun bir tane var” dediği sahne benim için çok özeldi. O sahneyi çok seviyorum” dedi.

Oyuncu, dizideki neşeli ve mutfakta yemek yaptığı anları da çok sevdiğini ifade etti. Kendisini uzun uzun izlemeye dayanamadığını ve ekranda gördüğü zaman çok da kalamadığını belirten Selin Yeninci, iyi görünmediğini düşündüğü için böyle tepki verdiğini de ifade etti.