Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir’de herkes paramparça oldu, dizi alev alev!

Doğduğun Ev Kaderindir’de herkes paramparça oldu, dizi alev alev!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 4. bölümünden 2. fragman yayınlandı.tv8 ekranında yayınlanmakta olan ağır trajedi içeren dizinin başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Hepileri bulunuyor.

Dizinin reytinglerini yükseltmeye devam etmesi dikkatleri çekmiş ve gelecek adına diziden umutları artırmıştı. Demet Özdemir’in başarılı dram performansı ile hayranlarını mutlu ettiği dizide, senaryodaki bazı sıkıntılar ise sosyal medyada eleştiriler almaya devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir’in 4.bölüm 2. fragmanı için yorum yapan bir izleyici, “Bu nasıl fragman, herkes paramparça olmuş. Kime yansın Fandom. Çarşamba’yı sel alacak kesin. Dizinin temposu iyice yükseldi, entrikalar başladı” diyerek olumlu bir görüş belirtiyor.

Birçok izleyici de “Yandık ki ne yandık, dizi alev alev” diyerek heyecanın yükselişini kutluyor. Gece gece ağladığını belirten yorumlar yapan izleyiciler, çok güzel bir bölümün geldiğini ifade ediyor.

Zeynep ve Mehdi’nin ayrılığına dair sahneler izleyicileri etkiledi. Faruk ise fırsatı kaçırmadı ve Zeynep’i yanına çekti.Ancak hem Zeynep’in hem de Mehdi’nin içini paramparça…

İşte izleyicileri çok etkileyen 4. bölümden 2. fragman: