Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı bile anlamakta zorlandı, ‘nasıl yani’ diyeceğiniz ibretlik hikaye

Müge Anlı bile anlamakta zorlandı, ‘nasıl yani’ diyeceğiniz ibretlik hikaye

tarafından ker_def

4 Şubat Salı günü atv ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık hikayesi ortaya döküldü. “Bidonlarca altın var” dediler. 350 bin lira dolandırdılar! Müge Anlı’nın gündeme taşıdığı dolandırıcılık hikayesini akıl almadı! Hatta Anlı bile onca olay görmüş olmasına rağmen yayın sırasında ‘anlamakta zorlandığını’ belirten ifadeler kullandı.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, yeni bir dolandırıcılık olayını gündeme taşıdı. Bidonlarca altın olduğunu söylenerek üç harflilerle korkutulan Adile Yeşilgöz ve babası 350 bin lira dolandırıldı.

İzmir’de yaşayan 25 yaşındaki Adile Öksüz, sosyal medya üzerinden İhsan Çapar adlı biriyle tanıştı. İlişkileri kısa bir süre içinde ilerledi. İhsan Çapar, evlenmek istediğini söyledi. Ardından genç kadının evine babası ve hoca olduğunu söylediği biriyle geldi. Nişan yaptılar. Ardından evin altında gömü var diyerek bir düzine bidon getirdiler. Bidonları öyle bir gösterdiler ki, herkes içleri altın dolu gördü. Ardından Adile Yeşilgöz’ü “üç harfliler seni çarpacak” diyerek 350 bin lirasını aldılar ve ardından ortadan yok oldular.

Müge Anlı’ya yaşadıklarını anlatan genç kadın; “Dolandırıldığımı anladım ama iş işten geçmişti. Tüm mal varlığımızı satıp, İhsan Çapar’a vermiş bulunduk” dedi.