Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde inanılması güç olaylar var!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde inanılması güç olaylar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 55. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. atv’nin en kıymetli dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümünde heyecanı yine yüksek tutacak. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde çok önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. Yılmaz ve Züleyha aşkı bitecek gibi değil. Müjgan artık sinir harbi içinde. Demir’in ilgisi yoksa Züleyha’dan başka bir kadına mı kayacak?

Dizinin hayranları yeni görüntülerden sonra kendileri senaryo yazmaya başladı. Kimi hayranlar Demir’in hayatına yeni bir kadının gireceğini, Yılmaz ve Züleyha’nın birlikte olacağını ve Müjgan’ın da delireceğini düşünüyor. Tabii ki bunlar izleyicilerin kendi kafalarından uydurdukları öngörüler.. Neler yaşanacağını bilmek pek de mümkün değil. İşte 55. bölümden 2. fragman:

Peki 55. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Müjgan ( Melike İpek Yalova ) otomobilin içinde Züleyha’nın sabah boynunda gördüğü fuları bulunca, konakta yine iki aile karşı karşıya gelir. Müjgan elinde, Züleyha ( Hilal Altınbilek )’nın fuları ile kapıya dayanınca Demir ( Murat Ünalmış) de Züleyha’ya hesap sorar. Müjgan ise ne olursa olsun, ikisinin görüştükleri fikrinden vazgeçmeyecektir. Konağın bahçesinde beklemedikleri anlarda karşılaşan Yılmaz ve Züleyha için de hayat gittikçe daha zor hale gelir.

Yılmaz, İtalyanlarla yaptığı sulama sistemleri anlaşması ile Çukurova’da günün adamı haline gelir. Bir yandan Vali tarafından başarısı kutlanırken bir yandan da gelen siparişleri yetiştirmeye çalışır. Onun bu başarısına en çok, zamanında Demir’in sanayileşme isteklerinin hepsini geri çeviren Hünkar ( Vahide Perçin ) bozulmuştur. Bir an önce Yamanların da sanayi yatırımı yapması gerektiğini söyler.

Saniye Annesi ( Selin Yeninci) ile hayata yeniden tutunan Üzüm, aynı onun gibi olmak ister. Onunla birlikte işe de giden Üzüm, herkesin mutluluk kaynağğı haline gelmiştir. Çetin ile bir an önce evlenmeyi bekleyen Gülten, bir an önce durumu abisi Gaffur ( Bülent Polat ) da öğrensin istemektedir.

Bir yandan Yılmaz’ın yaptığı uluslararası anlaşmanın getirdiği yoğun işlerle uğraşan Fekeli ( Kerem Alışık ) bir yandan da kalp krizinin ardından hayat muhasebesine başlamıştır. Behice ( Esra Dermancıoğlu ) ise Fekeli’yi yalnız bırakmamak için konağa tamamen yerleşip; evin hanımı gibi davranmaya başlar. Fekeli, tüm Çukurova’nın katıldığı bir organizasyonda sahneye çıkar ve öyle bir şey söyler ki, Behice mutluluktan Hünkar şaşkınlıktan donakalır!