Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka reyting yarışında güçlü bir adım daha attı!

Zümrüdüanka reyting yarışında güçlü bir adım daha attı!

tarafından ker_def

Zümrüdüanka Cumartesi akşamlarına ağırlığını koydu. Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar’ı buluşturan yapıma Itır Esen de katıldı. Esen Hamit Özgüç’ün annesi Nisa Özgüç olarak güçlü bir kadın karakteriyle ekranlara dönüş yapıyor. Yeni karakterin diziye yeni hareket katması ve reyting yarışında da olumlu etki yapması beklentisi hakim.

Kuzey Yıldızı dizisinin yanı sıra yeni başlayan Hizmetçiler ve Kalk Gidelim ile rekabet halindeki Zümrüdüanka, her geçen hafta daha da çok beğeni topluyor ve reytingleriyle de kendini belli ediyor. Dizinin 8. yeni bölümünde de dikkat çeken detaylarla karşılaşacaksınız. Peki neler olacak? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Zümrüdüanka reyting yarışında güçlü bir adım daha attı! 9

Niyazi Çavuş’un söyledikleriyle soluğu Abbas’ın karşısında alan Serhat, karşısında Azimet’i bulacaktır. Annesinin ölümü ile ilgili öğrendikleri ise Serhat’ı perişan eder. Zümrüt, Kudret’in tehditlerinden sonra gergin bir halde konağa döner.

Tüm sıkıntılarına rağmen Serhat ve Zümrüt, Körkuyu mahallesinin mağdur sakinlerine yardıma giderler. Burada Serhat’ın kulağına çalınan bazı sözler onun Zümrüt’e karşı yumuşayan tavrını değiştirecektir.

Zümrüdüanka reyting yarışında güçlü bir adım daha attı! 10

Konakta kalmaya başlayan Meliha’yı kendisi için tehlike olarak gören Fitnat, onun gözünü korkutmaya kararlıdır.

Bu arada Suhandan’ın nikahı için hazırlıklar tamamlanmıştır. Özgüçlerin hain planlarından habersiz olan Demirkanlar düğün alanında yerlerini alırlar.

Zümrüdüanka reyting yarışında güçlü bir adım daha attı! 11

Suhandan’ı evlilikten vazgeçirmeyi başaramayan Serhat ise sessiz ve derinden bir hazırlığın içerisindedir.

Serhat, Zümrüt’e karşı yumuşayacak mıdır? Özgüçlerin kurduğu tuzağa kimler düşecektir? İki aile arasındaki gerilim kimlere zarar verecektir?