Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisinde büyük bir sınav veriliyor

Babil dizisinde büyük bir sınav veriliyor

tarafından ker_def

Star TV’nin sevilen dizisi Babil’in cuma akşamı yayınlanacak 10. yeni bölümünden 2’inci fragman yayınlandı. Dizide dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. İrfan, Eda’dan boşanmak istiyor. Zira, Babil’i üzerine yapacak ve polise gidip kendini ihbar ederek herkesi kurtaracak.

Eda ile İrfan hayatın gerçeği ile yüzleşiyor. Eda, bu sefer Egemen’e gidip İrfan’ı durdurmasını istiyor. İlay ile Süleyman arasında neler olacağı merak ediliyor. Süleyman, bir hayli şüpheli ve İlay’ın kendisine anlatmadığı konuların peşine düşüyor. Ayşe ise Süleyman’ın evine giriyor ve bir iz arıyor.İlay ve İrfan’ı ise büyük bir sınav bekliyor. İlay, “Sen benden kaçıyorsun. Çünkü hala bana aşıksın” diyerek olayların fitilini ateşliyor.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü İrfan karakterini canlandırdığı, başarılı oyuncular Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrollerinde yer aldığı Babil, 10’uncu bölümüyle cuma akşamı saat 20.00’de Star TV’de…

Koronavirüs nedeniyle setlerde çekimlerin durduğu bu ortamda Babil dizisinde gelecek haftalar için ne kadar stok bölüm olduğu merak ediliyor. 1-2 bölüm olabileceği ve dizinin iki hafta daha idare edebileceği belirtilmekte.