Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin dönüşü çok iddialı olacak!

Ramo dizisinin dönüşü çok iddialı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca ile birlikte; Esra Bilgiç, Kaan Urgancıoğlu ve Birand Tunca’dan oluşan ekip canlı sohbet programı yaparak, ihtiyacı olan dernekleri gündeme taşıyor. Bu sohbet sırasında oyuncular dizilerindeki son durumu da anlattı.

Oktay Kaynarca, 165. bölümle birlikte sezon finali yapacaklarını hatırlattı. Esra Bilgiç ise seti çok özlediğini vurgulayarak, “Ben sabırsızlıkla başlamayı bekliyorum” diye konuştu.

Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran oyuncu, 11. bölüm ile ara vere dizinin, tam da bir sezon finali gibi bittiğini hatırlattı. Esra Bilgiç, bu sezon için çekimlerin olup olmadığını bilmediğini, henüz bu konuda konuşmadıklarını ifade etti.

Bilgiç, “Sezon finali yapmadık ama çok makul bir yerde bitirdik. Yeni sezon için devam edeceğiz. Devam ettiğimiz zaman muhtemelen yeni sezon başlangıcı gibi, yeni bir şeyler olacak” dedi. Bilgiç, bu ifadesiyle dizinin yeni bölümler için önemli bir hazırlık yapıldığı tüyosunu da vermiş oldu.

Show TV ekranında yayınlanan Ramo dizisinde Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım başrolde bulunuyor.Dizinin 11 bölümlük performansı büyük beğeni topladı ve 2. sezonu da çekilecek.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: