Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisini bekleyenleri üzecek tablo!

Sefirin Kızı dizisini bekleyenleri üzecek tablo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca ile birlikte; Esra Bilgiç, Kaan Urgancıoğlu ve Birand Tunca’dan oluşan ekip canlı sohbet programı yaparak, ihtiyacı olan dernekleri gündeme taşıyor. Bu sohbet sırasında oyuncular dizilerindeki son durumu da anlattı.

Uraz Kaygılaroğlu da Sefirin Kızı dizisinin sezon finaliymiş gibi bir noktada ara verdiğini belirtti. Hatırlanacağı üzere dizi 15. bölümüyle birlikte yayınlarını durdurmuştu.

Bodrum’da yapılan çekimlere ara verilmesinin ardından oyuncular evlerine çekilmiş ve koronavirüsten korunmak adına kendilerini karantinaya almıştı.

Uraz Kaygılaroğlu, dizide yeniden çekimlerin başlamasının ne zaman olabileceği ile ilgili öngörüsünü paylaştı. Oyuncu, şayet baharın bitip yaz aylarının gelişi ile birlikte koronavirüs salgınında tablo olumluya döner ise dizinin çekimlerinin Haziran veya Temmuz ayını bulabileceğini söyledi.

Kaygılaroğlu, “Sezon finali gibi durduk biz. En iyi ihtimalle bahar ile yaz birleşmesinde normalleşme gerçekleşse sete çıkılması yine Haziran, Temmuz’u bulur. O işler kolay kolay olmaz. Bir de kalabalık ekipleriz. Sahaya çıktığımız zaman nereden baksanız 100 kişi oluruz. O da insanları tedirgin edici oluyor” açıklamasında bulundu.

Star TV’de yayınlanan dizide Uraz Kaygılaroğlu Gediz Işıklı karakterine hayat veriyor.Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ile birlikte Kaygılaroğlu da dizinin başrolleri arasında bulunuyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: