Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 18 Mayıs Pazartesi 89. bölümde Dhruv’un planı herkesi şaşırtır

Aşk Bir Rüya 18 Mayıs Pazartesi 89. bölümde Dhruv’un planı herkesi şaşırtır

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Aşk Bir Rüya, 18 Mayıs Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Dhruv ne planlıyor? 89. yeni bölümde yaşanacakların detayını haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Bihan ve Thapki için yeniden düğün yapılma kararı alınır. Dhruv düğün planlamasını üstlenince herkes çok şaşırır. Dhruv’un aklından geçen ne?

Şada’nın Thapki’ye kurduğu tuzaklar ve aslında hamile olmadığı ortaya çıkınca Vasu onu evden kovar. Fakat Dhruv, annesine itiraz edip onu evden kovamayacağını söyler. Balu, Bihan ile Thapki’nin evliliğinin sık sık sorgulanmasından rahatsız olduğunu belirtir ve onlara yeniden görkemli bir düğün yapacağını söyler.

Ailenin gelinleri kız tarafında yer almak ister. Vasu düğün hazırlıklarını kimin yapacağını düşünürken Dhruv bu görevi üstlenir. Dhruv’un Thapki ve Bihan için hazırladığı tören herkesin beğenisini kazanır. Davranışlarıyla herkesi şaşırtan Dhruv’un aklından ne geçiyor?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan