Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükrü Özyıldız’ın kendisinde sevmediği, değiştirmek isteği bir özelliği var!

Şükrü Özyıldız’ın kendisinde sevmediği, değiştirmek isteği bir özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, yaşadığı ilişkilerde ne kadar kırılgan olduğu ile ilgili bir soruyu yanıtladı. İbrahim Selim’in youtube programında konuşan oyuncu, sadece ilişkilerinde değil de hayatının genel her alanında

Hem iş yaşamında hem de özel yaşamında hayaller kuran birisi olduğunu anlatan Şükrü Özyıldız, bunlar gerçekleşmeyince de mutsuz oluyor. Bu özelliğini dengelemesi gerektiğini ifade eden oyuncu, samimi sözleri ile dikkat çekti.

Şükrü Özyıldız, programda şu sözleri söyledi: “Sadece işimde değil, her şeyde, ilişkilerde… Yeni bir şeye başlarken hep hayaller kuruyorum. Çok fazla hayal kuruyorum, Allah kahretsin bunu bir dengeye oturtmam lazım. Ben güzel sevmeye inanıyorum. Etrafımızda birçok hikaye duyuyoruz. Birbirlerine zarar veriyorlar, hakaret ediyorlar. Ama sonra sorduğunda ‘çok aşığım’ savunması oluyor. Ben ona çok inanmıyorum. Sevmenin çok güzel bir şey olduğuna ve her zaman pozitif yaşama odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. Ben güzel sevmeye çalışıyorum. İlişkilerimde de buna dikkat ediyorum.”

Hayatında güzel sevilmediği dönem olduğunu da anlatan Şükrü Özyıldız, bunun da kendisinde büyük hayal kırıklığı yarattığına değindi.

Herkesin benzer durumlar yaşadığını düşündüğünü ifade eden oyuncu, bu kırılganlığın herkeste biraz da olsa var olduğunu sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: