Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmayacak bir an! Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’in fillerle pozunu görmeniz lazım…

Unutulmayacak bir an! Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’in fillerle pozunu görmeniz lazım…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai’de Reyyan’ı oynayan Ebru Şahin, kendisiyle ilgili ilginç bir çıkarımda bulundu! Oyuncu bir süre önce dizinin 3. sezon çekimleri için Midyat’a gitmişti. Şu sıralar yeni sezon çekimlerinde olan Ebru Şahin, instagram paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Oyuncunun yaz tatilinin coşkulu günlerini hala içinde taşıdığı yaptığı paylaşımlardan da anlaşılmakta.

Akın Akınözü ile başrolde oynayan genç oyuncu, daha önce başka dizilerde oynasa da Hercai ile birlikte büyük bir hayran kitlesi elde etti. Ebru Şahin, doğal ve samimi halleriyle takipçilerinin her paylaşımını ilgiyle izlediği bir isim. Yaptığı paylaşımlar binlerce yorum ve beğeni almakta.

Son olarak yine keyifli bir anının fotoğrafını paylaştı oyuncu. Gittiği bir seyahatte fillerle yanyana çekilen bir resmini instagram’a koydu. Cesur bir şekilde fillerden korkmadan yanlarında durduğu görülen oyuncu, bu güzel fotoğrafıyla fillerin güçlü hafızalarına atıfta bulunup o güzel anı hiç unutamadığını ifade etti oyuncu.

Ebru Şahin’in pozu, takipçilerinin de çok hoşuna gitti. Kısa sürede 330 binden fazla beğeni alan Şahin’e Yasak Elma dizisinin oyuncusu Eda Ece’nin de ‘Müthiş’ yorumunu yazdığı görülüyor. Yine Defne Samyeli’nin de kalp emojili beğenisi de dikkat çekmekte.

İşte Ebru Şahin’in çok beğenilen o pozu:

Fillerin hafızasını almışım, unutamıyorum bu güzelliği ????????
___________________
#elephant

Unutulmayacak bir an! Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in fillerle pozunu görmeniz lazım... 7