Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin Nazım’ı Feyyaz Duman’a, Kadın dizisindeki bir isimden daha tebrik geldi

Baraj dizisinin Nazım’ı Feyyaz Duman’a, Kadın dizisindeki bir isimden daha tebrik geldi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar Fox TV’nin Baraj dizisi ile anılan Feyyaz Duman, aslında şöhretini Kadın dizisindeki Arif karakterine borçlu. Oyuncu, geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden dizi sayesinde, çok daha büyük kitlelere ulaşmayı başarmıştı. Daha önce de dizilerde ve sinema filmlerinde roller alan oyuncu, tv’deki kariyerinde Kadın ile sıçrama yaptı adeta.

Geçtiğimiz gün yeni sezonun ilk bölümüyle Baraj dizisinde yine boy gösteriyor oyuncu. Biran Damla Yılmaz ve Sumru Yavrucuk ile başrolde yer alan Feyyaz Duman’a yeni sezon için başarılar dileyen iki isim dikkat çekti. Zira Kadın dizisinde 4 sezon birlikte omuz omuza çalıştıkları arkadaşları onu unutmamıştı.

Baraj dizisinin Nazım'ı Feyyaz Duman'a, Kadın dizisindeki bir isimden daha tebrik geldi 8

Feyyaz Duman’a ilk başarı dileği, Kadın dizisinde Nisan’ı oynayan Kübra Süzgün olmuştu. Feyyaz abisini unutmayan ve pek çok büyüğünden de vefalı çıkan Kübra Süzgün’ün ardından bu kez Gökçe Eyüboğlu’ndan benzer bir paylaşım geldi. Kadın dizisinde oynadığı Ceyda karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Feyyaz Duman’la bir fotoğraflarını yayınladı.

Kadın dizisinin çekildiği dönemlerdeki bir anlarını yansıtan fotoğrafa “Bak ne buldum” notunu düşen oyuncu, başarılar dileyerek Feyyaz Duman’ı unutmadığını da göstermiş oldu. Vefalı tavrıyla da takdir topladı.

İşte o paylaşım…

Baraj dizisinin Nazım'ı Feyyaz Duman'a, Kadın dizisindeki bir isimden daha tebrik geldi 9