Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in şirin kedisiyle imtihanı! Minik büyüdü, tam şımarık oldu…

Demet Özdemir’in şirin kedisiyle imtihanı! Minik büyüdü, tam şımarık oldu…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle hayran sayısını katlayan ve son dönemin en popüler genç oyuncularından birisi haline gelen Demet Özdemir, şimdilerde tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gündemde. Romantik komedi dizilerinin ardından bu kez dramı seçen oyuncu, bu rolle de başarısını perçinledi.

İbrahim Demirkol ile ekranda iyi bir uyum yakalayan oyuncu, pandemi döneminin ardından bir kaç bölüm çekilen ve sezon finali yapılan dizi çekimleri biter bitmez tatile çıkmıştı. Yaz boyunca arkadaşları ve ailesiyle gönlünce eğlenen, tatil yapan oyuncu, şu sıralar İstanbul’da yine sete döndü.

Demet Özdemir’i yakından takip edenler, eğlenceli, samimi ve doğal halleri kadar, nasıl bir hayvan sever olduğunu da biliyor. Oyuncu, Eda Ece’nin sokakta bulduğu bir yavru köpeği hiç düşünmeden sahiplenmişti. Pandemi döneminde de bir yavru kedi sahiplenen oyuncu, Simba adını verdiği kedisinin bir fotoğrafını paylaştı yeniden.

Hayli büyüdüğü görülen Simba’nın Demet Özdemir’in ellerini ıssırıp onunla oynamaya başladığı fotoğrafı, takipçilerinin de beğenisini kazandı. Özdemir, bu keyifli anını instagram’dan paylaştı.

Takipçileri “Çok tatlı, bebek, şımarık” şeklinde kediye sevgilerini gönderirken, Simba’nın da en az Demet Özdemir kadar popüler olduğu anlaşıldı… Gelen binlerce yorumun yanında 224 bini geçen beğeni de aldı fotoğraf…

İşte o paylaşım:

Simba spor ????

Demet Özdemir'in şirin kedisiyle imtihanı! Minik büyüdü, tam şımarık oldu... 7