Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un oyuncusu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a gidiyor

Çukur’un oyuncusu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a gidiyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun açılmasıyla birlikte bir önceki sezondan gelen dizilerle birlikte yeni diziler de birer birer yayına girdi. Devam eden dizilere yeni sezonda ilgiyi arttırmak için hikayeye çeşitli eklemeler yapılmakta. Kıyasıya bir yarışın yaşandığı ekranda sürpriz isimler, yeni hikayeler ve karakterler dizilere geliyor.

Show TV’nin Çukur dizisi de bu sezon yaptığı transferlerle göz doldurdu. 4. sezonuyla ekranda olan diziye olan ilgiyi arttırmak için Barış Arduç, İrem Sak, Mustafa Avkıran gibi oyuncular kadroya dahil olurken, karakterleriyle de diziye farklı bir renk katmaktalar.

Benzer bir şekilde yine bir başka isim de yeni katılanlar arasındaydı. Çukur dizisinde Reşit karakterini oynayan Muhammed Cangören, bir dönem dizide yer almış, sonrasında çıkmıştı. Ancak bu sezon başında karakter yeniden diziye dahil oldu.

Fakat Reşit karakterinin yeniden diziden çıkacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre kısa bir süre önce Çukur dizisine yeniden dönen Muhammed Cangören’in sürekli gelmediği ve konuk oyuncu olarak yer alacağı ortaya çıktı.

Hatta oyuncunun Çukur dizisinde oynadığı Reşit karakterinin hikayesinin de kısa süre sonra biteceği ve oyuncunun atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosuna dahil olacağı ifade edilmekte. Cangören, Kurtlar Vadisi dizisinde de rol almış usta bir isim.

Çukur'un oyuncusu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a gidiyor 7