Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı Cumartesi’ye geldi, resmen ortalık karıştı! Kuzey Yıldızı fanlarına kötü haber!

Sen Çal Kapımı Cumartesi’ye geldi, resmen ortalık karıştı! Kuzey Yıldızı fanlarına kötü haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin reytingleri, dün akşam izleyiciyi de kanalı da oyuncuları da sevindirdi. Dizi bu hafta da Total’de ilk sırayı kimseye bırakmadı ve yüksek reytingleri ile de dikkatleri çekti. Ancak güçlü bir rakip var şimdi karşısında! Zaten Gönül Dağı dizisi ile zaten çekişmedeydi ama bu kez de Sen Çal Kapımı dizisi ortaya çıktı!

Reytinglerde durum iyi ama asıl bir başka konu var ki durum vahim! Sosyal medyada Sen Çal Kapımı dizisinin izleyicileri öylesine etkin ki Kuzey Yıldızı dizisinin fanları harekete geçse de işleri çok zor! Zira daha önce Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisi, sosyal medyada tüm oyları alıp götürüyor!

Karşısına çıkan tüm dizilere açık ara fark atan bir ileti çoğunluğuna sahip. Kuzey Yıldızı dizisi, Total’de 1, AB’de 6 ve ABC+1’de 5. sırada. Sen Çal Kapımı dizisi ise ilk Cumartesi yayını ile Total’de 8, AB’de 5 ve ABC+1’de 6. sırada.

Ancak sosyal medyada durum çok çok farklı! Sen Çal Kapımı dizisinin sosyal medyadaki etkinliği öylesine açık ara bir farkla ortaya çıkıyor ki hakikaten Cumartesi akşamları yayınlanan dizileri ezip geçti! Aşağıda Adba tarafından yapılan ölçümlemede Cumartesi günü yayınlanan yapımlara gelen ileti sayıları görülüyor.

blank

Sen Çal Kapımı dizisinin en yakın rakibi Kuzey Yıldızı’na 10 kattan fazla fark atmış olması gözlerden kaçamayacak kadar büyük bir detay!

Kuzey Yıldızı dizisinin fanları ise dizilerinin sosyal medyada da daha etkin olması için çabalıyorlar. Hatta iki dizinin fanları arasında ilginç bir atışma da çoktan başladı! Görünen o ki iki diziyle ilgili sosyal medyada önümüzdeki günlerde de hayli hararetli bir tartışma yaşanacak!

İşte sosyal medyada Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı fanlarından gelen yorumlardan bazıları:

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank