Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları yeni bir tartışma başladı iki dizinin fanları arasında! Kuzey Yıldızı dizisi, Gönül Dağı ile rekabet ediyordu ama şimdi ensesinde Sen Çal Kapımı dizisi gibi romantik komedide yaz başından beri gündemden düşmeyen bir dizi ile rekabete girdi! Çarşamba gününden Cumartesi’ye alınan Sen Çal Kapımı dizisi, reytinglerinde bu haftaki yükselişe rağmen Total’de alt sıralarda. Kuzey Yıldızı İlk Aşk ise birinciliğini kimseye bırakmadı.

Kuzey Yıldızı dizisi, Total’de 1, AB’de 6 ve ABC+1’de 5. sırada. Sen Çal Kapımı dizisi ise ilk Cumartesi yayını ile Total’de 8, AB’de 5 ve ABC+1’de 6. sırada. Fakat bir başka durum var ki herkesi şaşkına çevirecek cinsten!

Sosyal medyada durum çok büyük bir farkla şaşırtıyor! Sen Çal Kapımı dizisinin fanları sosyal medyada çok etkin. Dizilerini de dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi son dönemin popüler iki genç oyuncusunun da peşini bırakmıyorlar!

İki oyuncunun zaten sosyal medyada hayran kitleleri son derece aktif. Özellikle Hande Erçel’in 17 milyonu geçen instagram takipçisi olduğu düşünülürse, sosyal medyadaki gücü de inkar edilemez. Kerem Bürsin ile iyi bir ekran çifti olunca, Sen Çal Kapımı dizisi de reytinglerde birinci olamasa da hem günlük hem de haftalık gelen ileti sayılarıyla yapılan ölçüme göre açık ara birinci sırada!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 15

Çarşamba akşamları bariz fark ortadaydı. Cumartesi akşamına gelince de durum yine değişmedi ve sosyal medyada aldığı ileti sayılarına bakılarak yine açık ara farkla önde. Üstelik ikinci sıraya düşen Kuzey Yıldızı dizisinin ileti sayısını da 10’a katlayıp üstelik aşmış bile!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 16

AdbaTV tarafından yapılan ölçümlemeyi yukarıda görebilirsiniz. Sen Çal Kapımı dizisine bir gecede gelen ileti sayısı 291.690 iken Kuzey Yıldızı dizisine ise 26.032 ileti gelmiş!

Bu durum, Kuzey Yıldızı dizisinin Cumartesi akşamları sosyal medyanın dikkat çeken yapımı olması durumunu artık değiştiriyor! Bu nedenle Kuzey Yıldızı İlk Aşk fanları da birbirlerine çağrı yaparak dizilerini sosyal medyada yukarda tutmak için çabalıyorlar. Arada iki dizinin fanları arasında atışmalar da yaşanıyor ama durum ortada!

Çağrılar yapılıyor Kuzey Yıldızı için sosyal medyadaki fanlar tarafından ama aradaki 10 kat farkı kapatmak, hiç de kolay değil!

Sen Çal Kapımı dizisinin hayranları da çağrı yapıyor ve gerçekten de tutkulu bir izleyicisi var. Sosyal medyadaki çağrılar kısa sürede yanıt buluyor.

Sosyal medyada Sen Çal Kapımı ilk sırada ve izleyicisi bununla övünüyor ama reytingdeki Kuzey Yıldızı İlk Aşk birinciliği de dizinin fanlarını havalara uçuruyor.

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 17 Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 18 Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 19Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 20

Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 21 Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 22 Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytingde çalım attı ama Sen Çal Kapımı 10 kat farkla şaşkına çevirdi! 23