Ana sayfa Dizi Haberleri Olaylar olaylar… Mükemmel bir bölüm! Nurgül Yeşilçay’dan Kefaret 2. bölüm spoileri…

Olaylar olaylar… Mükemmel bir bölüm! Nurgül Yeşilçay’dan Kefaret 2. bölüm spoileri…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi Kefaret, bu hafta ikinci bölümde izleyenleri şaşırtacak bir gelişme ile geliyor. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragman, diziyi takip edenleri de şaşırttı! Zira ilk bölümde kaybolan küçük kızın 2. bölümde ortaya çıkmasıyla, olayların hızlı akışı izleyenleri beklemedikleri bir sürprizle karşılaştırdı.

Dizide kaybolan küçük kızın daha haftalarca bulunmayıp izleyenlere saç baş yolduracağı düşünülürken, bir anda ortaya çıkıp üstelik annesi ile de karşı karşıya gelmesi, fragmanı görenleri şaşırtan  bir detay oldu.

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümü, bu nedenle daha bir merakla bekleniyor. 2. bölümde heyecanlı anların yaşanacağını fragman ortaya koydu ama Nurgül Yeşilçay da izleyenleri daha da meraklandıracak paylaşımlar yaptı sosyal medya hesabından.

Dizide kızı Elif’in kaybolmasıyla kahrolan müzik öğretmeni, 2 çocuk annesi Zeynep’e hayat veren Nurgül Yeşilçay, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımları yaptı.

Olaylar olaylar... Mükemmel bir bölüm! Nurgül Yeşilçay'dan Kefaret 2. bölüm spoileri... 8

“Mükemmel bir 2. bölümle Pazar akşamı beraberiz” notunu düşen oyuncu, yeni bölümle ilgili merakları da arttırıyor.

Pazar akşamları Arıza ve Menajerimi Ara dizileriyle rekabet eden Kefaret dizisinin, bu iki güçlü yapım karşısında nasıl konumlanacağını ileriki haftalarda daha iyi göreceğiz ama hikayenin derinleşmeye başlayacağı da anlaşılıyor.

Yeşilçay, 2. bölüm için heyecanı arttıracak diğer paylaşımında da Zeynep’in kızı Elif ile yıllar sonra buluşmasından da bir fotoğraf ekleyerek “Olaylar olaylar 2. bölümde” diyerek fragmanı işaret ediyor.

Olaylar olaylar... Mükemmel bir bölüm! Nurgül Yeşilçay'dan Kefaret 2. bölüm spoileri... 9

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat’ın yanı sıra Yurdaer Okur, Özge Özacar ve Ege Kökenli gibi gibi güçlü isimleri buluşturan dizide çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer ise Elif’in büyümüş halini oynayacak. Başka dizilerde de rol alan ve artık hemen herkesin tanıdığı küçük oyuncu, başarılı performansıyla yine yürekleri burkacak bir karakteri oynuyor.

Zeynep’in küçük kızı Elif’in neden kaçırıldığı, kim tarafından kaçırıldığı gibi detaylar ise merak konusu.

İşte dizinin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak 2. bölümünden 2. fragmanı: