Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova’ya Ümit mi olacak, dert mi?

Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova’ya Ümit mi olacak, dert mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin Perşembe akşamları yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da hızlı değişiklikler yaşanıyor. Yeni gelen oyuncuların yanı sıra, kilit isimlerin ayrılığı da diziyle ilgili olarak merakı arttırıyor. Hünkar’ın gidişinin ardından dizide değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Kilit bir karakter olan Hünkar’dan sonra diziye taze kan da geliyor.

Sezon başında Hünkar gibi ağırlığı olan bir kadın karakter diziye katılmıştı. Nazan Kesal’ın oynadığı Sevda, her ne kadar onun yerini alamasa da boşluğu doldurmak için atılan bir adımdı. Furkan Palalı da yine yeni sezonun sürpriz karakterleri arasındaydı.

Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Kerem Alışık ve Melike İpek Yalova’nın rol aldıkları diziden, Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş’in ayrılacağı şeklinde kimi söylentiler duyulmuştu ama henüz bu konuyla ilgili bir bilgi yok.

Fakat bir süredir ismi konuşulan Hande Soral’ın, yakın zamanda dizide rol almaya başlayacağı da öğrenildi. Oyuncu, bir kaç gün önce magazincilere verdiği bir röportajda, haftaya Adana’ya gideceğini ve çekimlere başlayacağını da duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından şimdi Hande Soral’ın diziye nasıl bir hikaye ile geleceği büyük bir merak konusu oldu! Zira başarılı oyunculuğu ile yine kilit ve sürpriz bir karaktere hayat vereceği anlaşılıyor.

Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova'ya Ümit mi olacak, dert mi? 7

Soral’ın dizide oynayacağı karakterin ayrıntıları bilinmese de isminin Ümit olacağı öğrenilmişti. Ümit karakterinin kimin hayatını değiştirmeye ya da sarsmaya geldiği de yakında ortaya çıkacaktır.

Hande Soral’ın güçlü oyunculuğuyla hayat vereceği Ümit’in, Çukurova’da kimlere ümit, kimlere dert olacağını da hep birlikte izleyip göreceğiz.

Bir kaç hafta içerisinde Hande Soral’ın oynadığı bölümler de yayınlanmaya başlayacak. Oyuncunun Adana’ya gitmesi ve sete başlaması ile birlikte bazı detayların da ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Yani bunun için bir iki hafta daha bekleyeceğiz…