Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’ya Boncuk geliyor! Burcu Biricik yine büyük ters köşe yapacak!

Kırmızı Oda’ya Boncuk geliyor! Burcu Biricik yine büyük ters köşe yapacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – tv8’de Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisine katılacak yeni isim Burcu Biricik oldu. Ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm yer aldıkları diziden geçtiğimiz hafta Melisa Sözen ayrılmıştı. Alya karakteri ile izleyenleri adeta dehşete düşüren bir hikaye ile ekrana geldi. Şimdi yeni karakterler ve isimler diziye girmeye devam ediyor.

Son olarak dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla Burcu Biricik’in de bir başka sarsıcı karakterle diziye dahil olduğu görüldü. Biricik, fragmanın yayınının ardından kendi sosyal medya hesabından ‘Boncuk’ ismiyle dizinin kadrosuna katıldığını duyurdu.

Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya’nın ardından, Kuzgun dizisinde Dila karakterini oynayan Biricik, Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisinde ezber bozması beklenirken, Kırmızı Oda’da da yine çok şaşırtacağı anlaşıldı.

Burcu Biricik, katıldığı bir Youtube kanalındaki programda, farklı roller oynamayı sevdiğini, izleyiciyi şaşırtmaktan da keyif aldığını ifade etmişti. Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk ile de terapiye ihtiyacı olan hasta bir kişiyi oynayacak.

Boncuk karakteri, halüsinasyonlar gören bir kişi. Ermişlerin kendisini ziyaret ettiğini, onlarla konuştuğunu söylüyor. Doktor Hanım, bu ilginç karakter ile nasıl bir yol katedecek merak konusu.

Gerçeklerle bağını koparmış Boncuk’un hikayesini bu hafta yeni bölümde izlemeye başlayacağız. Bu arada Burcu Biricik de fragmanı yayınlayarak sosyal medyadan “Ayyyy bu cuma Boncuk’la tanışalım mı? #kırmızıoda ‘da görüşmek dileğiyle.” notunu paylaştı.

İşte Kırmızı Oda 14. bölüm fragmanı: