Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar çok alem! Sosyal medyayı sallayan pozu, Masumlar Apartmanı’na getirdi!

Merve Dizdar çok alem! Sosyal medyayı sallayan pozu, Masumlar Apartmanı’na getirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaklaşık bir haftadır sosyal medyanın gündeminde dolaşan esprili bir paylaşım, dünyadaki pek çok ülkede büyük rağbet gördü. Geçtiğimiz günlerde ABD’nin yeni başkanı Joe Biden’ın yemin töreninde ortaya çıkan bir fotoğraf, adeta sosyal medyada patlama yapan esprili bir duruma neden oldu.

Sosyal medya kullanan hemen herkesin gördüğü ve farklı kişi, olay, konu, fotoğraflar üzerine oturtulan bu espri bir anda dünyayı sardı. Biden’ın yemin töreni sırasında Vermont Senatörü Bernie Sanders’ın yün eldivenleri ve maskesiyle bir sandalyede otururken fotoğraflandığı kareden bahsediyoruz.

İşte bu kare, sosyal medyada kısa bir süredir ünlü ünsüz pek çok isim tarafından tiye alınan kimi paylaşımlarla gündeme gelmekte.

Twitter’de TT olan “Bernie’nin eldivenleri” fotoğrafını alan pek çok kullanıcı, Sanders’ı çeşitli fotoğraflara ekleyerek eğlenceli kareler ortaya çıkardılar. Kimi bir sanat galerisine, kimi evine, kimi Game Of Thrones dizisindeki tahta oturttu bu fotoğrafı.

Türkiye’de de pek çok kişi bu görüntüyü esprili fotoğraflarla sosyal medyadan paylaştı.  Son olarak Bernie Sanders’ın yün eldivenleri, bu kez Masumlar Apartmanı’na gitti!

Dizide Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı setindeki bir kareye Sanders’i de ekledi ve aşağıdaki görüntü ortaya çıktı!

Merve Dizdar çok alem! Sosyal medyayı sallayan pozu, Masumlar Apartmanı'na getirdi! 7