Ana sayfa Dizi Haberleri Ve büyük sürpriz geldi! İşte Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün’ün ilk sahnesi!

Ve büyük sürpriz geldi! İşte Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün’ün ilk sahnesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Neslihan Atagül’ün ani ayrılığının ardından Sefirin Kızı dizisine Tuba Büyüküstün’ün katıldığı öğrenilmiş ve oyuncu hafta sonu Bodrum’a giderek bu sabah da sette ilk sahnelerini çekmişti. Engin Akyürek ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncunun bu sahnesi, bu akşam yayınlanacak yeni bölüm öncesinde Star TV’nin sosyal medya hesabından yayınlandı.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in kısa bir sahneleri, müzik eşliğinde verildi. Ön İzleme olarak verilen sahnede yağmurlu bir havada kulübeye giden Sancar, kulübedeki ışığı ve bacadan yükselen dumanı görünce çok şaşırıyor.

Kapıyı açtığında ise daha büyük bir şaşkınlık yaşıyor! Karşısında geceliği ile duran bir kadın görüyor ve kalakalıyor!

Ve büyük sürpriz geldi! İşte Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün'ün ilk sahnesi! 7

Karşılıklı bir anlık bakışmanın ardından, kadın yatağın arkasına saklanmaya çalışıyor. Sancar ise kapıyı kapatıp çıkıyor ve ‘Fesupanallah’ diyerek gördüklerini anlamaya çalışıyor.

Tuba Büyüküstün’ün diziye kim olarak dahil olacağı merak konusuydu. Bu sahne ile birlikte Sancar ile sürpriz karşılaşmaları ortaya çıkıyor.

İlerleyen bölümlerde aralarında bir aşk yaşanması beklenen ikilinin ilk sahnesi, bu akşam ekrana gelecek. Tuba Büyüküstün’ün oynadığı karakterin yağmurdan ıslanıp kulübeye sığınan bir kadın olduğu anlaşılıyor ama tam olarak kim olduğunu ise bu akşam ya da bir sonraki bölümde göreceğiz.

İşte Tuba Büyüküstün’ün daha bu sabah çekilen sahnesinin yer aldığı ön izleme: